Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Närgångna bilderna – nu väljer Gaga att visa upp nya kärleken

Se videon: Här faller Lady Gaga av scenen
Lady Gaga sågs för några dagar sedan närgången med en mystisk man på en balkong i Florida.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Paret sågs tillsammans efter artistens uppträdande på Super Bowls förshow.
Foto: WILLY SANJUAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Parets kyss på nyårsafton.

Lady Gaga har setts närgången med mystisk kille - nu är hennes nya kärlek avslöjad.

Michael Polansky sågs intim tillsammans med Gaga efter hennes framträdande på Super Bowls förshow.  

– En riktigt smart kille, säger en uppgiftslämnare till Page Six.

Lady Gagas tidigare okända pojkvän är inte så okänd längre, avslöjar Page Six. Artisten sågs för några dagar sedan närgången med en mystisk man på en balkong i Florida och då diskuterades det kring om mannen var densamma som Gaga setts tillsammans med under nyårsafton. 

Den mystiske mannen är entreprenören och investeraren Michael Polansky. Polansky har en examen från Harvard och har tidigare varit investerare, men arbetar nu bland annat som vd på före detta Facebook-chefen Sean Parkers företag Parker Group. 

En uppgiftslämnare till Page Six säger att Polansky och Gaga troligtvis har känt varandra ett tag, framför allt genom tillställningar som Sean Parker har haft hemma hos sig i sitt hus i Los Angeles. Paret ska sedan ha träffats igen i december då Parker hade en födelsedagsfest. 

– Sean hade också en fest på sin födelsedag i LA i december och både Gaga och Michael var där, säger uppgiftslämnaren till Page Six.

Polansky i sällskap av Gagas mamma

Polansky har de senaste åren arbetat nära Sean Parker med att bland annat starta och bygga olika företag. Enligt uppgiftslämnaren ska Michael vara smart. 

– Michael är en riktigt smart kille, en väldigt seriös kille, som alltid har hållit en låg profil, säger uppgiftslämnaren till Page Six. 

Daily Mail berättar att paret sågs tillsammans efter artistens uppträdande på Super Bowls förshow. Under Gagas framträdande ska Polansky ha setts njuta av en drink i sällskap av stjärnans mamma. 

Lady Gaga lade upp en bild sig själv och pojkvännen på Instagram. På bilden sitter de och kramar om varandra.

– Vi hade så kul i Miami, skrev artisten på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B8HwxhuFmQg/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.