Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”När jag vaknade var han inne i mig”

Senaste nyheterna med Expressen TV
Danny Masterson anklagas för tre våldtäkter.
Foto: KIDO FRIOLO / NATIONAL PHOTO GROUP/IBL
Danny Masterson utanför domstolen.
Foto: TNS/ABACA / STELLA PICTURES/TNS/ABACA

En kvinna sade under det inledande förhöret i domstolen att ”That ’70s Show”-stjärnan Danny Masterson våldtog henne när hon var halvt medvetslös för 18 år sedan.

– När jag vaknade var han ovanpå mig och inne i mig. Det första jag minns är att jag grep tag i hans hår för att försöka få bort honom, säger Jen B enligt Independent.

Danny Masterson, som mellan 1998 och 2006 spelade karaktären Steven Hyde i tv-komediserien ”That ’70s Show”, anklagas för tre våldtäkter mellan 2001 och 2003. En av kvinnorna har nu i domstol under det inledande förhöret berättat om vad som hände henne.

Kvinnan vid namn Jen B kände Danny Masterson via vänner. Hon besökte hans hus den 25 april 2003 för att hämta några nycklar. Efter att han gav henne en vodkadrink började hon känna sig yr 20 minuter senare. En gemensam vän försökte hjälpa henne.

– Jag kunde varken gå eller stå så han satte mig på marken. Jag sade, ”jag ser inget”. Han sade, ”öppna dina ögon” och jag visste inte att de var stängda. Jag kunde inte lyfta på mina ögonlock, jag mådde väldigt illa, säger Jen B.

Danny Masterson nekar till anklagelserna

Hon säger att Masterson sedan bar upp henne till sovrummet. När hon kräktes placerade han henne i duschen. Därefter våldtog Masterson henne enligt Jen B som säger att hon förgäves försökte kämpa sig fri.

Danny Masterson nekar till samtliga våldtäktsanklagelser. 

Jen B lämnade sitt vittnesmål under tisdagens inledande förhör i en domstol i Los Angeles. När förhören har avslutats kommer domaren att avgöra om fallet ska gå vidare till rättegång eller inte.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.