Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nannes ilska efter sabotaget mot Nour

Foto: SVEN LINDWALL
Foto: /IBL / /IBL

Nour El Refais ståupp-framträdande saboterades av fulla män, något komikern skrev öppet om på sin Instagram.

Nu stöttas El Refai av Nanne Grönvall.

"Känner otroligt starkt med henne och den förtvivlan hon måste ha känt" skriver Nanne Grönvall i ett inlägg på Instagram.

Ståupp-komikern Nour El Refai uppträdde på humorklubben Norra Brunn i Stockholm, och saboterades av några män som tog över hennes uppträdande och vägrade vara tysta.

Efter att ha skrivit om den jobbiga händelsen, där Nour El Refai erkände att hon blivit så arg att hon slagit på saker i logen, får hon nu stöd av ingen mindre än Nannen Grönvall.

Artisten känner igen sig i problemet, och säger att hon träffat många som varit med om samma sak.

"Läste om Nour El Refais saboterade ståupp-show. Känner otroligt starkt med henne och den förtvivlan hon måste ha känt. Helt oacceptabelt. Har mött många ståuppare, som har berättat om mardrömsföreställningar pga en enda person som har förstört för både komikern och resten av publiken" skriver Nanne Grönvall.

Grönvall själv hamnar också i den typen av situationer säger hon, men försöker själv rädda det genom att spela ösiga låtar som det inte går att skrika över - ett alternativ som ståupp-komiker sällan har.

"Det har hänt att jag under föreställningar tagit bort mellansnack eller en ballad och lagt till någon ösig låt i stället, som inte går att överrösta, för att det finns någon enstaka som inte förstår hur man förstör genom ett oavbrutet vrålande, ”visa pattarnaaaaa” eller nåt elakt" konstaterar artisten på Instagram.

 

LÄS MER: Nours tårar efter saboterade showen

 

Hyllar Nour El Refai efter svåra tiden

 

LÄS MER: Henrik Schyfferts kärlekshyllning

 

Nanne Grönvall avslutar sitt inlägg med att hylla Nour El Refai och hennes humor.

"En sådan här situation som Nour har råkat ut för är otroligt kränkande. Nour - så starkt och viktigt att du tagit upp detta, som tyvärr så många komiker drabbas av. Vad du än gör, ge inte upp. Du är ju fantastisk och publiken älskar dig. Du behövs på våra scener runtom i landet" skriver Nanne Grönvall, och får uppmuntran av bland annat Shirley Clamp i kommentarsfältet.

https://www.instagram.com/p/BUyxe13BzGE/

Nour El Refai tackar också för stödet hon har fått sedan händelsen på sin egen Instagram, med en bild på en bukett blommor hon fått som uppmuntran.

https://www.instagram.com/p/BUy8l9OFuQ1/
Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!