Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nannes nya hälsobesked efter operationen: ”Tacksam”

”Bara sex veckor sedan jag var med i hans program”
Nanne Grönvall berättar om operationen.Foto: PELLE T NILSSON / SPA SPA | SWEDISH PRESS AGENCY
Foto: SVEN LINDWALL

I våras tvingades Nanne Grönvall till en operation då läkaren upptäckt för höga kalciumvärden i kroppen.

Månader efter ingreppet berättar nu artisten om hur hälsan ser ut i dag. 

– Jag är oerhört tacksam att jag fick genomföra min bisköldkörtel-operation. Bara ett par dagar senare så ställdes alla operationer in, säger hon till Hänt. 

Efter hennes medverkan i Melodifestivalen i våras valde artisten Nanne Grönvall att berätta att hon tvingats genomgå en halsoperation efter flera månaders väntan. Läkaren hade upptäckt alldeles för höga kalciumvärden i kroppen och som fortsatt stiga på grund av överproduktion i ena bisköldkörteln.

”Eftersom bisköldkörtelarna ligger så nära nerverna till stämbanden fanns det också en oro över eventuell påverkan på detta under operationen. Men världens underbaraste operations- och narkos-läkare, sjuksköterskor och undersköterskor tog hand om mig otroligt fint och gjorde ett outstanding jobb”, skrev Nanne Grönvall på Instagram.

Nanne Grönvall: ”Oerhört tacksam”

Nu flera månader efter operationen väljer artisten att berätta om sitt mående.

– Under förutsättningarna mår jag bra, säger hon till Hänt.

Efter operationen var Nanne Grönvall tvungen att ta det lugnt under hela våren för att kunna läka sin svullna hals. Hon har också tvingats att säga nej till olika projekt då hon inte kunnat använda sin röst för att sjunga. Bland annat sa hon nej till TV4-programmet ”Stjärnornas stjärna”

Men trots de inställda projekten är hon ändå glad att operationen kunde genomföras. 

– Jag är oerhört tacksam att jag fick genomföra min bisköldkörtel-operation. Bara ett par dagar senare så ställdes alla operationer in. Det är många som fortfarande går och väntar på operationstider, säger hon till Hänt. 

Tränar med Mikaela Lauren

Artisten har även kommit i gång med träningen igen och visar upp på Instagram när hon tränar med den tidigare proffsboxaren Mikaela Lauren.

”Tack fantastiska Mikaela Lauren för att du peppar och får mig att växa både i kropp och själ”, skriver hon.

Expressen har sökt Nanne Grönvall.

https://www.instagram.com/p/B96W_OoJ_nl/
Hyllade sjukvårdspersonalen på Instagram.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.