Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nanne Grönvalls svåra kamp tillbaka

Artisten Nanne Grönwall berättar hur hon kämpar för att komma tillbaka efter att ha varit sjukskriven för utmattning. Foto: MAGNUS LILJEGREN - STELLA PICTURES / STELLA PICTURES - SWEDEN MAGNUS LILJEGREN
Nanne Grönvall Foto: YESSICA THOR / STELLA PICTURES
Foto: LASSE SVENSSON / KVP/EXPR

Artisten Nanne Grönvall har hållit sig borta från rampljuset. I ett år har hon kämpat mot utmattning, och hon kämpar fortfarande – nu berättar hon om kampen.

"Oftast går det bra, men det går fortfarande upp och ner ibland, som när man precis börjat lära sig att gå." skriver Nanne Grönvall på sin Instagram.

Artisten Nanne Grönvall, 55, drabbades av utmattning och utbrändhet för ett år sedan. Sjukdomen har tvingat henne att vara sjukskriven mesta delen av tiden sedan dess. Men nu är artisten på väg tillbaka in i rampljuset igen.

Nanne Grönvall har flera spelningar och framträdanden inbokat, bland annat ska hon uppträda på Sundsvall Pride om en vecka. Men den folkkära artisten kämpar fortfarande mot utmattningssymptomen.

 

LÄS MER: Nanne sjuk – missat alla föreställningar 

 

Nanne Grönvall stänger av sina sociala medier

 

På Instagram berättar Nanne Grönvall att hon tagit en välbehövlig semester till Danmark.

"Nu blir det fokus på avkoppling och umgås med de nära och kära som följt med på resan." skriver Nanne Grönvall.

Artisten berättar också att hon kommer ta en paus från sociala medier för att spara sina krafter och inte riskera att bränna ut sig igen.

"Om drygt en vecka börjar jag jobba igen - då på Sundsvall Pride. Fram tills dess kommer jag nu att stänga ner mina sociala nätverk. För nu när jag börjat kämpa mig tillbaks från utmattningen, så har jag lovat mig själv att verkligen ta mina lediga stunder på allvar till 100%, för att söka behålla den ork jag har börjat få tillbaks."

 

https://www.instagram.com/p/BWFeHO4B_EH/?taken-by=nannegronvall

 

LÄS MER: Nanne gör comeback efter utbrändheten

 

Fansen hyllar artisten 

Nanne Grönvall är ärlig med att orken fortfarande har både sina dalar och toppar, men att det går allt bättre för henne.

"Det är lätt att trilla tillbaks om man inte tar allt steg för steg i lagom takt. Oftast går det bra, men det går fortfarande upp och ner ibland, som när man precis börjat lära sig att gå. Ibland får man hålla i sig i nåt och ibland druttar man på arselet ändå - boom!!! Då får man ta nya krafter och resa sig igen försiktigt. Så med glada, men försiktiga steg tar jag mig framåt just nu." skriver Grönwall på sin Instagram.

Många av hennes följare har hyllat henne för att vara så öppen och ärlig. En person har kommenterat: 

"Vilken klok kvinna du är. Njut av din ledighet i det fina Danmark.”