Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nanne Grönvall uppträder igen – efter sin sjukdom

Foto: LASSE SVENSSON / KVP/EXPR
Foto: LUDVIG THUNMAN / LUDVIG THUNMAN EXPRESSEN

Sångerskan Nanne Grönvall står åter på scen efter utbrändheten. Efter ett års uppehåll är artisten lyrisk över att uppträda inför publik. 

"Härliga gig-gänget. Mycket bus bakom scenen", skriver Nanne Grönvall på Instagram.

I fjol drabbades artisten Nanne Grönvall, 55, av utbrändhet. I sin blogg har hon berättat om den långa vägen tillbaka. Ett lugnt år - utanför rampljuset - krävdes för att Nanne åter skulle stå på benen. 

Nu har artisten arbetat i drygt fyra månader sedan den ettåriga pausen. I torsdags delade Nanne glädjebeskedet på Instagram om över 2 000 besökare på artistens konsert under Nossan Ljusfestival. 

https://www.instagram.com/p/BZ3k2sThTMe/?taken-by=nannegronvall

 

LÄS MER: Nanne Grönvalls svåra kamp tillbaka

 

Expressen har tidigare rapporterat om Nannes skamfyllda känslor inför att insjuknat i utbrändhet. I blogginlägget med titeln "Därför har jag avbokat alla jobb i över 3 månader hittills" förklarar Nanne att sjukdomstiden kantats "med skuld och skam". 

"Det talas mycket om utmattning i dag och många säger krasst att det verkar vara ”inne” att ”gå in i väggen”. Jag kan svara att det finns INGET coolt eller trendigt att drabbas av en utmattning överhuvudtaget. Tvärtom. Få saker är så otroligt skuld- och skambelagt som detta." skriver Nanne Grönvall.

Nanne värnar om hälsan

Efter kollapsen har Nanne lärt sig att prioritera hälsan och tar det varsamt. I början av september åkte artisten själv på en spontanresa till Maldiverna för att ladda batterierna. Återhämtning i form av att läsa böcker, träna, snorkla och gå på spa har stått på schemat. 

 

LÄS MER: Nannes stöd efter den svåra kampen 

 

Bus med Anders Weise

Nu är gigandet åter i full fart. I lördags skrev artisten på Instagram:

"Gig i förrgår i Grästorp, i går i Borlänge och i kväll i goa vännen Lena Ph:s hemstad, Vetlanda. Härliga gig-gänget. Mycket bus bakom scenen."

https://www.instagram.com/p/BZ6xMR5hqiU/?taken-by=nannegronvall