Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nanne Grönvall uppträder igen – efter sin sjukdom

Foto: LASSE SVENSSON / KVP/EXPR
Foto: LUDVIG THUNMAN / LUDVIG THUNMAN EXPRESSEN

Sångerskan Nanne Grönvall står åter på scen efter utbrändheten. Efter ett års uppehåll är artisten lyrisk över att uppträda inför publik. 

"Härliga gig-gänget. Mycket bus bakom scenen", skriver Nanne Grönvall på Instagram.

I fjol drabbades artisten Nanne Grönvall, 55, av utbrändhet. I sin blogg har hon berättat om den långa vägen tillbaka. Ett lugnt år - utanför rampljuset - krävdes för att Nanne åter skulle stå på benen. 

Nu har artisten arbetat i drygt fyra månader sedan den ettåriga pausen. I torsdags delade Nanne glädjebeskedet på Instagram om över 2 000 besökare på artistens konsert under Nossan Ljusfestival. 

https://www.instagram.com/p/BZ3k2sThTMe/?taken-by=nannegronvall

LÄS MER: Nanne Grönvalls svåra kamp tillbaka


Expressen har tidigare rapporterat om Nannes skamfyllda känslor inför att insjuknat i utbrändhet. I blogginlägget med titeln "Därför har jag avbokat alla jobb i över 3 månader hittills" förklarar Nanne att sjukdomstiden kantats "med skuld och skam". 

"Det talas mycket om utmattning i dag och många säger krasst att det verkar vara ”inne” att ”gå in i väggen”. Jag kan svara att det finns INGET coolt eller trendigt att drabbas av en utmattning överhuvudtaget. Tvärtom. Få saker är så otroligt skuld- och skambelagt som detta." skriver Nanne Grönvall.

Nanne värnar om hälsan

Efter kollapsen har Nanne lärt sig att prioritera hälsan och tar det varsamt. I början av september åkte artisten själv på en spontanresa till Maldiverna för att ladda batterierna. Återhämtning i form av att läsa böcker, träna, snorkla och gå på spa har stått på schemat. 


LÄS MER: Nannes stöd efter den svåra kampen 


Bus med Anders Weise

Nu är gigandet åter i full fart. I lördags skrev artisten på Instagram:

"Gig i förrgår i Grästorp, i går i Borlänge och i kväll i goa vännen Lena Ph:s hemstad, Vetlanda. Härliga gig-gänget. Mycket bus bakom scenen."

https://www.instagram.com/p/BZ6xMR5hqiU/?taken-by=nannegronvall

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.