Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nanne nyopererad – visar bilder från sjuksängen

Nanne Grönvall opererades tidigare i veckan och på Instagram hyllar hon nu sjukvårdspersonalen.
Nanne Grönvall delar med sig av bilder på sin nyopererade hals.Foto: Instagram
Nanne Grönvall tackar sjukvården för sitt duktiga arbete i dessa tuffa coronatider – och anser att vårdpersonal borde få högre lön.Foto: SVEN LINDWALL

Nanne Grönvall opererade halsen tidigare i veckan – med risk för att stämbanden skulle påverkas. 

Hon har väntat på att få göra ingreppet i flera månader och delar nu bilden från sjukhuset.

”Visst kände jag en stund av rädsla”, skriver hon på Instagram.

Nanne Grönvall var tvungen att operera bort ena bisköldkörteln, detta på grund av för höga av kalciumvärden i kroppen. Det upptäcktes för sex månader sedan och för fyra dagar sedan opererades hon, skriver hon i ett inlägg på Instagram. 

Operationen innebar en risk för att stämbanden skulle påverkas, vilket sångerskan var orolig för.

”Visst kände jag en stund av rädsla där jag låg på operationsbordet och just skulle sövas ner.” skriver hon i ett inlägg på Instagram.

I dag mår Nanne Grönvall bra och hon skriver i ett sms till Expressen att hon vilar och återhämtar sig från operationen.

”Stämbanden funkar som de ska och jag låter som mig själv när jag pratar. Sång får vänta lite, för det är naturligtvis lite svullet och rossligt efter en sådan här operation. Men åh vad duktiga de har varit på sjukhuset. Så glad och tacksam.” skriver hon i sms:et.

Nanne Grönvall: ”Utan dem stannar allt”

På Instagram hyllar hon sjukvården och understryker att sjukvårdspersonal borde få mer betalt.

”GE DEM HÖJDA LÖNER!!! Hur många årtionden ska man behöva tjata utan att något händer!?! Allt färre utbildar sig till sjukvården på grund av låga löner och tunga, stressiga arbetsförhållanden. Utan dem stannar allt. Tack fina sjukvård personal för att ni finns!!! Verklighetens hjältar. ”

Nanne Grönvall tycker att det är viktigt att hylla sjukvården.

”År efter år kommer larm om behovet i sjukvården men inga förändringar sker till deras förmån. Så det gäller att vi värnar om de som jobbar inom vårdyrken över huvud taget”, skriver hon till Expressen.

Stannar hemma för att undvika corona

Hon avslutar inlägget med att prata om coronavirusets påverkan på samhället och säger att hon håller sig hemma både för att läka halsen men också för att undvika covid-19.

”Sorgen är enorm över hur detta påverkar världen med stor livsfara för så många, där viruset både har tagit och fortfarande tar så mångas liv. Plus hela världsekonomin - konkurser och arbetslöshet som riskeras för så många företagare, frilansare och anställda. En fruktansvärt förtvivlad situation för alla.” skriver hon i inlägget.

https://www.instagram.com/p/B96W_OoJ_nl/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Nanne Grönwall om partysvackan:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.