Näckar - i fiskdisken

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Avklädd i en fiskdisk. Så visar sångerskan sandra dahlberg upp sig inför nya skivsläppet. "Jag är trött på att se mig själv i hemstickat", säger hon.
Foto: hotgossip.se

Är det Madonna? Är det Gwen Stefani? Är det Kylie Minogue? Nej, det är... Sandra Dahlberg som ligger naken i fiskdisken. 

Ja, ni hörde rätt. Sångerskan från Klimpfjäll har kastat kläderna all världens väg: 

-  Jag är ju fortfarande ingen utvikningsbrud, säger hon.

När Expressen ringer upp Sandra Dahlberg är hon mitt uppe i påskfirande tillsammans med Jimmy Jansson och parets son Vilmer.

Du, jag har fått se lite bilder här på dig som inte direkt är vad jag förknippat med Sandra Dahlberg tidigare?

 - (Skrattar) Jaha. Ja de där bilderna tog vi för ett tag sen, och tanken är väl att jag ska använda dem till ett nytt skivomslag framöver. Jag är trött på att se mig själv i hemstickat och gummistövlar och byter musikstil ganska rejält nu framöver, säger hon.

Ganska va? Det är nog många som kommer att sätta i halsen när de ser dig så här?

 - Kanske det, men då tror jag ändå att det är så pass lätt att det går att få upp med Heimlich manöver. När man byter stil så här går det inte att komma i lusekofta och blockflöjt längre. Och jag är ju fortfarande ingen utvikningbrud.

Vad säger Jimmy om den plötsliga förvandlingen?

 - Han har inte sagt så mycket faktiskt. Han är van att se mig i alla möjliga kläder, och ibland är det nog så att man blir mörkrädd faktiskt.

Med på bilderna är även Centerpartiets Fredrick Federley. Som om det inte vore nog med chocker?

 - (Skrattar) Ja, det stämmer. Han är en god vän till mig och är nog nästan lika knäpp som jag. Jag tror inte att det är många som skulle ha ställt upp på det här, att sitta och bresa på benen i bara kalsonger i en limousin. Men han var med direkt när jag frågade.

Hyllas av Federley

 Federley själv är smickrad, och hyllar Sandra till skyarna:

 - Om jag inte var bög så skulle jag gifta mig med henne direkt. Det här var hur kul som helst. Inga problem alls. Jag gör vad som helst för Sandra, säger riksdagsledamoten.

Sandra Dahlberg och Fredrick Federley.

FAKTA

Sandra om nya satsningen


- Min nya singel heter "Ta på mig" och kommer i slutet av april eller början av maj, och det är en väldig skillnad om man jämför med hur jag har låtit tidigare.
- Sen så jobbar jag på ett nytt album också, men när det kommer, det får vi se. Hur låter den nya Sandra Dahlberg då?
- Lite som Alcazar, lite Nanne Grönvall, och lite Kylie Minogue kanske. Ingen folkmusik i alla fall (Skrattar).

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.