Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mystiska bilden på Vikander – stöttas av kända maken

Alicia Vikander. Foto: ROSM / STELLA PICTURES
Alicia Vikander. Foto: LAUREN/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK / LAUREN/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Svenska superstjärnan Alicia Vikander är upptagen med att spela in sin nya film ”Green knight”.

Men skådespelaren verkar ha skadat sig, då hon setts halta fram med kryckor i Dublin, där hon spelar in filmen.

På bilder syns hon också bli stöttad av kända maken Michael Fassbender, skriver Daily Mail.

Svenska Hollywoodskådespelaren Alicia Vikander, 30, har minst sagt fullt upp. Nyligen blev det officiellt att hon är aktuell med en uppföljare till succén ”Tomb raider”, samtidigt som hon är upptagen med att spela in fantasyfilmen ”Green knight”.

Stjärnan är på plats i Dublin för filminspelningen, tillsammans med sin 12 år äldre skådespelarmake Michael Fassbender.

Men Vikander verkar ha skadat sig på inspelningarna av ”Green knight”, skriver Daily Mail. På bilder som togs förra helgen syns nämligen Alicia Vikander halta fram med hjälp av kryckor. 

På bilderna, där Vikander tar sig ur en taxi utanför sitt hotell i den irländska huvudstaden med stöd av kryckorna och sin hjälpsamma man, är stjärnan klädd i gråa mjukiskläder, vita strumpor och svarta skor. På bilderna syns inget bandage eller gips på Alicia Vikander.

https://twitter.com/aliciavsource/status/1119870230992441344

Har bytt London mot Lissabon

Enligt Daily Mail är det okänt hur den svenska skådespelaren har skadats, eller hur allvarlig skada det rör sig om. Alicia Vikanders presstalesperson har inte heller lämnat en kommentar.

Alicia Vikander och Michael Fassbender har tillbringat en period i Dublin, medan svensken spelar in ”Green knight”. Filmen beskrivs som en fantasy-version av den medeltida berättelsen om Sir Gawain och den gröna riddaren. Filmen regisseras av David Lowery.

Vikander och Fassbender gifte sig på Ibiza 2017, och har sedan dess valt att flytta till Lissabon.

– När jag träffade min man så nämnde han att han hade varit i Lissabon och älskat det, och jag hade vänner som flyttade dit. Vid det tillfället hade jag precis börjat känna mig hemma i London. Men efter Brexit kände jag att jag ville stanna i Europa, har Alicia Vikander sagt i en intervju med Elle.