Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mysteriet kring 19-årige TikTok-stjärnans död

Senaste nyheterna med Expressen TV
TikTok-stjärnan Gabriel Salazar, 19, uppges ha dött i en bilolycka.
Foto: TikTok
TikTok-stjärnan Gabriel Salazar, 19, uppges ha dött i en bilolycka.
Foto: TikTok

TikTok-stjärnan Gabriel Salazars vänner och familj uppger att 19-åringen har dött i en bilolycka i San Antonio – men polisen har ingen kännedom om någon dödsolycka enligt New York Post.

Ändå har en insamling startats för att bekosta begravningen.

Gabriel Salazar, 19, hade 1,4 miljoner följare på TikTok där han gick under namnet @gabenotbabe. Hans senaste inlägg för fyra dagar sedan har setts 6,7 miljoner gånger.

Nu uppger vänner till Salazar att 19-åringen omkom i en trafikolycka i San Antonio, Texas, den 26 september enligt The Sun. En GoFundMe-insamling har startats för att bekosta Salazars begravning med målet att samla in motsvarande 218 000 kronor, ett mål som redan har överskridits.

Många sörjer och hyllar Gabriel Salazar på sociala medier. Men polisen i San Antonio har dock inte kunnat bekräfta att Gabriel Salazar faktiskt har dött i en olycka.

– Vi hittar ingen med det namnet som har varit inblandad i någon bilolycka under den här helgen, säger Jennifer Saucedo Rodriguez vid San Antonio-polisen till New York Post.

TikTok-stjärnan Gabriel Salazar, 19, uppges ha dött i en bilolycka.
Foto: TikTok

Systern: ”Jag älskar dig så mycket, Gabe”

Gabriel Salazars död förefaller dock ha bekräftats av hans syster Danna Salazar i en Instagram-story.

”Jag älskar dig så mycket, Gabe. Hur mycket vi än grälade och bråkade så vet du att jag älskade dig med hela mitt hjärta och det sade jag alltid till dig. Jag kommer att hålla dig i mitt hjärta för alltid”, skrev Danna Salazar och länkade till insamlingen för begravningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.