Trey Songz greps – bröt mot covidrestriktioner

Trey Songz ska ha uppfört sig våldsamt under en fotbollsmatch i USA.
Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN

R&B-stjärnan Trey Songz greps i söndags under en fotbollsmatch i den amerikanska staden Kansas City.
Det efter att ha inte burit munskydd och slagit en polis, enligt abc.

Den 36-åriga artisten Tremaine Aldon Neverson, mer känd som Trey Songz, satt under söndagen i publiken när de amerikanska fotbollslagen Kansas City Chiefs och Buffalo Bills möttes. Supportrar ska under matchen ha klagat till vakterna på arenan om att Songz brutit mot coronarestriktionerna genom att inte burit munskydd och betett sig störande. 

Vakterna bad den amerikanska artisten att lämna arenan. Songz vägrade varpå vakterna tillkallade polis. När de anlände till platsen ska Songz ha slagit och tagit grepp om en polis huvud, skriver abc. 

Utredning har inletts

Trey Songz greps på plats och leddes ut i handbojor. Han hölls i fängelse över natten och släpptes under måndagen. En utredning har inletts mot artisten, men inget åtal har ännu väckts. 

I oktober berättade Songz på sin Instagram att han testats positivt för covid-19 och att han tar väldigt allvarligt på pandemin. Tidigare i januari skulle han uppträtt på en spelning i Houston, men polisen stängde ner evenemanget efter att hundratals människor setts köa utanför arenan. 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.