Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Titta: Nytt videoklipp när Elvis står på scen

Elvis Presley på en bild från en konsert 1973.

Höfterna.

Skriken.

Dräkten.

Här framför Elvis Presley "Suspicious minds" i ett tidigare okänt klipp från en av de fyra spelningarna ikonen gjorde på Madison Square Garden 1972.

Varsågod och njut.

Det är den amerikanska musiktidningen Rolling Stone som på sin webbsida har publicerat det nya klippet med musikikonen Elvis Presley.

I juni 1972 gjorde Elvis fyra konserter i Madison Square Garden. När det nu är dags för 40-årsjubileum av de spelningarna släpper Sony "Prince from another planet: 40th anniversary edition", en box med två cd-skivor och en dvd.

Magisk dräkt

Klippet ovan här hämtat från just den dvd:n och har tidigare aldrig funnits med på någon av de många dvd:s som har släppts från Elvis konserter, rapporterar RollingStone.com.

Filmade gjorde ett av de fans som var på plats för att uppleva Elvis i högform. Och som det går att se ovan är det inget fel på sången eller höftrullningarna.

Naturligtvis är det också svårt att bortse från den magiska dräkt som Elvis har på sig under framförandet av klassikern "Suspicious minds".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.