Se Måns Zelmerlöws nya musikvideo

Publicerad

Måns Zelmerlöw är tillbaka med en ny låt - kolla in videon till "Broken Parts" här.

- Jag har aldrig varit så här utlämnande eller ärlig i min egen musik. Jag är verkligen så otroligt stolt över det här, säger Måns Zelmerlöw.

Efter åren som "Allsångs"-ledare på Skansen - nu är Måns Zelmerlöw tillbaka som artist.

Här kan du se nya videon "Broken parts".

- Jag har aldrig varit så här utlämnande eller ärlig i min egen musik. Jag är verkligen så otroligt stolt över det här, säger Måns Zelmerlöw om nya låten.

"En cirkel som sluts"

För att göra videon har Zelmerlöw tagit hjälp av sin vän Robin Elde och i filmen kan man se hur Zelmerlöw uppträder på en konstutställning som slutar i kaos, där besökarna sliter sönder konstverken och glasflaskorna flyger i luften.

- Det är så många saker som förenas här, en cirkel som sluts kan man säga. En av mina absolut äldsta vänner, Robin Elde, har regisserat videon och vi har pratat i många år om att vi vill jobba ihop, men det har aldrig riktigt funnits något tillfälle förrän nu, berättar Zelmerlöw.

Första videon sedan 2008

Videon är Måns Zelmerlöws första sedan 2008. 2009 tävlade han i Melodifestivalen med låten "Hope and glory", 2010 var han programledare för Melodifestivalen tillsammans med Christine Meltzer och Dolph Lundgren och i sommar leder han sin tredje säsong av "Allsång på Skansen".

- Varken låten "Broken parts" eller videon skriker direkt "Allsång” men på samma sätt som att allsången är en del av mig är ju även detta en precis lika stor och viktig del. Tavlorna i videon representerar också just alla olika delarna. Allt kommer från samma ställe, från mig, säger han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag