Rihanna avslutar årets festival. Foto: STELLA PICTURES
Rihanna avslutar årets festival. Foto: STELLA PICTURES

Rihanna avslutar Peace & Love

Publicerad

Peace & Love bjuder på en lång rad kända artister. Nu är det klart att det blir Rihanna som kommer att avsluta årets festival.

På onsdagen presenterades spelschemat för den årliga musikfesten i Borlänge.

- Det behövs verkligen planeras för att hinna se allt, säger presschef Ronny Mattsson i ett pressmeddelande.

Rihanna, Regina Spektor, Roxette och Kent. De kända artisterna är många och i dag presenteras spelschemat för musikfestivalen Peace & Love i Borlänge.

– Spelschemat är här! Det behövs verkligen planeras för att hinna se allt, säger presschef Ronny Mattsson i ett pressmeddelande.

Klart är därmed också att det kommer bli en spektakulär avslutning med popdrottningen Rihanna på festivalens största scen. Stjärnan går på vid midnatt på lördagen.

Totalt bjuder festivalen på 300 olika programpunkter och artisterna uppträder på nio olika scener. Festivalen äger rum i Borlänge mellan den 26 och 30 juni i år.

 

Några av de största banden:

 

ONSDAG:

Roxette – Onsdag 27 juni, Utopia, 20.00-21.30

Magnus Uggla – Onsdag 27 juni, Fantasia, 21.45-23.15


TORSDAG:

Regina Spektor – Torsdag 28 juni, Utopia, 16.00-17.30

Veronica Maggio – Torsdag 28 juni, Utopia, 00.15-02.00

My Morning Jacket – Torsdag 28 juni, Eldorado, 00.45-02.00


FREDAG:

 

 

 

Billy Idol – Fredag 29 juni, Utopia, 20.00-21.30

Bloc Party – Fredag 29 juni, Fantasia, 22.00-23.30

Kent – Fredag 29 juni, Utopia, 00.00 – 02.00


LÖRDAG:

 

 

 

Skrillex – Lördag 30 juni, Fantasia, 22.00-23.30

Rihanna – Lördag 30 juni, Utopia 00.00-02.00

 

Kolla in hela spelschemat på Peace & Love:s hemsida.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag