Regina Lund släpper skiva med Malmömusikern Mattias Bengtsson. Foto: Granlund Pictures
Regina Lund släpper skiva med Malmömusikern Mattias Bengtsson.  Foto: Granlund Pictures

Reginas nya skiva: "Samlagsljud på svenska"

Publicerad
Uppdaterad
MALMÖ. Hon har nyligen tackat ja till en roll i en romantisk komedi i USA.
Nu avslöjar Regina Lund att hon även ska spela in en ett nytt svenskt album med titeln "Samlagsljud på svenska".
- Ja, det är titeln på mitt nya, svenska album. Det släpps till hösten, säger Lund.
Skivan görs tillsammans med Suicide Syndicate-medlemmen Mattias Bengtsson, 38, som Regina Lund syntes med på Guldbaggegalan.
- Nej, vi är inte ett par, men vi jobbar med mitt nästa svenska album, säger Lund.
Men det spektakulära namnet väcker redan reaktioner - trots att skivan inte släpps förrän på julafton.
- Det kan nog ställa till det en hel del i Musiksverige, säger Mattias Bengtsson.
Hur mycket samlagsljud får publiken?
- Det kan jag inte avslöja ännu, kan bara säga att de får både och, säger Mattias och tillägger att "skivan är både hemsk, och vacker".

"Underbar"

Nyligen fick Lund också veta att hon fått huvudrollen i den nya amerikansk komedin "How to seduce your neighbor".
- Det är en underbar, intelligent romantisk komedi. En historia som utspelas i den amerikanska mellanvästern, säger Regina, som spelar en kvinna som gifter sig med en 21-årig haitisk man för att göra sin granne svartsjuk.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag