Foto: Troy Constable
 Foto: Troy Constable

Pink kommer till Ullevi i sommar

Publicerad
Uppdaterad
Amerikanska popstjärnan Pink kommer till Ullevi.
Den 23 juli spelar hon i Göteborg i sommar.
Det har länge varit oklart vem av världstjärnorna som ska inta Ullevi i sommar.
Efter AC/DC och dubbla konserter med Madonna och U2 var det inte ens säker att det skulle bli någon konsert på Nordens största arena överhuvudtaget.
Men nu är det klart att den amerikanska rock- och popstjärnan Pink kom med sin The Funhouse Summer Carinval Tour den 23 juli.


"Känns helt rätt"

Med Pink tar arrangörerna ett nytt kliv med en ny generation artister.
Tor Nielsen, promotor Live Nation, säger i ett pressmeddelande: ”Ullevi har under många år varit Sveriges utomhusarena nummer ett, och världens största artister har gjort fantastiska konserter där. Att nu ta traditionen vidare med den nya generationens artister i form av Pink känns helt rätt.”
Biljetterna släpps på fredag, den 12 februari.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag