Foto: Christian Örnberg
 Foto: Christian Örnberg

Olas senaste hyllas av Perez Hilton

Publicerad
Uppdaterad
Att Ola Svensson är en hitmaskin är kanske ingen nyhet för oss svenskar.
Men nu hyllas hans senaste singel "All over the world" även på andra sidan Atlanten - av självaste Perez Hilton.
- Som Robyns "With every heartbeat" möter Lara Fabians "I will love you again", kolla in "All over the world" med Ola, skriver han på sin blogg.
Kändisbloggaren Perez Hilton är känd för att vara trendkänslig och att tycka till, och hans ord brukar få genomslag. I går natt slog han ett slag för vår svenska stjärna Ola Svensson, 25. Och dennes första singel med engelska skivbolaget 3Beat.
- De där svenskarna vet verkligen hur man gör popmusik, skriver Perez Hilton på bloggen.

Ola tackar Perez

På sin blogg la han också upp videon till "All over the world" och avslutar med att brista ut i: "LOVE!!!"
Under gårdagen twittrade Ola sitt tack till den kända bloggaren:
- Mycket kärlek till Perez Hilton för att han uppmärksammat AOTW ("All over the world").
Hilton var inte sen att svara - med en "glad gubbe".
- Riktigt kul att se att Perez Hilton har upptäckt Ola och gillar hans musik så mycket, säger Olas manager Therese Klüger.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag