Nyss opererad - men Bert vilar inte

Publicerad
Uppdaterad
SKARA. Vad gör man om man kommer hem från sjukhuset efter en prostataoperation?
För Bert Karlsson är svaret givet: Jobbar.
- Även om jag är stel och har svårt att gå så kan jag ju prata i telefon.
Söndagens Fame Factory-final, schlagerfinalen med Fame, nya skivor, allt avverkas i telefon i ett ruskigt tempo. Ingen trötthet där inte. - Förutom att jag är väldigt stel i underlivet och inte kommer att kunna gå riktigt på de närmaste veckorna, så mår jag riktigt bra. Så bra man kan göra. Mycket beror på att jag hade bra kondition före operationen. Har kört över Strix På söndag är det den stora Fame Factory-finalen. - Jag kommer givetvis att vara på plats. Bert avslöjar att han kört över produktionsbolaget Strix, utnyttjat sin vetorätt och tagit in en sjunde deltagare, som röstats ut tidigare. - Det blir en oviss final. Standarden är lika hög som i höstas, även om det inte är lika många profiler den här gången, säger Bert.
Kenneth Karlsson
Kenneth Karlsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag