"Kom och håll om mig!" Kent Berglind kör hårt som Nanne Grönwall i After Darks nya shownummer.
"Kom och håll om mig!" Kent Berglind kör hårt som Nanne Grönwall i After Darks nya shownummer.

"Nanne" stampar loss i After Dark

Publicerad
Uppdaterad
Trollet Plupp på Duracell.
Så kallas Nanne Grönwall i After Darks nya shownummer.
Hon är en tacksam tjej att göra parodi på, säger Christer Lindarw.
Dragshowgruppen After Dark avslutade i helgen sin show på Tyrol i Stockholm. Då passade gruppen på att framföra en alldeles ny hyllning. Nanne Grönwalls succélåt från schlager-SM "Håll om mig" fick en ny text – och Kent Berglind gjorde en kärleksfull imitation av sångerskan. Nanne sjöng in nya texten – Vi tyckte det var kul att köra något från nya schlagern. Nanne spelade in låten förra veckan, berättar Christer Lindarw. Varför just Nanne? – Hon har ett specifikt kroppsspråk på scen och är rolig att göra parodi på. I höst flyttar "La Dolce Vita" till Malmö. Då kan det bli fler nya nummer i showen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag