Schemat är redan späckat men en julshow med Peter Jöback har Nanne Grönvall lyckats klämma in.
Schemat är redan späckat – men en julshow med Peter Jöback har Nanne Grönvall lyckats klämma in.

Nanne gör julshow med Peter Jöback

Publicerad
Uppdaterad
Nanne Grönvall + Peter Jöback = sant.
Expressen kan i dag berätta att den nya superduon fortsätter sitt samarbete och sätter upp en julshow ihop.
Ja, det ska bli jättekul, säger Nanne Grönvall.
De är två av Sveriges mest bokade artister just nu. I sommar är de affischnamn på Robert Wells "Rhapsody in Rock" dit över 100 000 redan köpt biljett. – Jag har aldrig jobbat med Peter tidigare, vi har bara träffats privat, så det ska bli jättekul, säger Nanne Grönvall.

Julshow i två städer

Och duon tänker fortsätta samarbetet. Under ledning av kapellmästare Curt-Eric Holmqvist ska de sätta upp en julshow tillsmmans med Loa Falkman, Petra Nielsen och komikern Janne Bylund. Showen sätts upp både i Göteborg och Stockholm. – Vi har inte tittat på repertoaren än, men det blir säkert några duetter. Schlager-tvåan håller ett högt tempo: – Ja, det är oerhört intensivt. Jag har till och med flera spelningar samma dag. Det är grejer som jag tackat ja till innan schlager-SM och nu har trycket inte precis minskat.

Ta vara på stunden

Våren ägnar hon åt spelningar, juryjobbet i "Vi i femman" och arbetet med nya albumet. Hur orkar du? – Jag har blivit ganska duktig att ta vara på alla stunder, att lägga mig på hotellrummet och ta en powernap på en halvtimme. Det är smågrejer som gör att jag känner mig pigg.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag