Ozzy Osbourne. Foto: Anita Bugge
Ozzy Osbourne. Foto: Anita Bugge

Nanne gör exklusiv intervju med Ozzy

Publicerad
Uppdaterad
Hallå där... Nanne Grönvall som i kväll ska göra en exklusiv intervju med Ozzy Osbourne för P4 Rock.
- Det är så fantastiskt roligt, och lite galet. Jag kände att det här var en grej jag inte kunde tacka nej till. Jag sitter faktsiskt och förbereder frågor just nu.
Du får göra den enda intervjun med Ozzy. Är det nervöst?
– Fråga fjärilarna i magen, ha ha. Det är faktiskt jättenervöst. En stor grej helt klart.
Är du ett stort fan?
– Jag brukar säga att alla människor är unika, och Ozzy är ju verkligen något extra. Det märker man inte minst nu när jag sitter här och gör research, när man läser om allt han har varit med om. Så det kommer att finnas gott om saker att prata om.
När och var ska du göra intervjun?
– Det kommer att ske backstage före hans spelning i kväll. Jag vet inte än om det kommer att sändas direkt eller inte.
Lycka till, jag måste erkänna att jag är avundsjuk på dig.
– Tack. Jag är också avundsjuk, på mig själv, ha, ha.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag