Vince Neil och hans Mötley Crüe planerar att spela i Sverige i sommar. Foto: Mikael Sjöberg
Vince Neil och hans Mötley Crüe planerar att spela i Sverige i sommar. Foto: Mikael Sjöberg

Mötley Crüe spelar i Sverige i sommar

Publicerad
Uppdaterad
Mötley Crüe spelar i Sverige i sommar.
Det avslöjar sångaren Vince Neil för Expressen.
- Jag tror att det blir både Stockholm och Göteborg, säger han.
Det har en tid florerat rykten om att hårdrockslegenderna Mötley Crüe ska göra en europaturné under 2009. Och alla hårdrocksfans kan skatta sig lyckliga. Bandet spelar nämligen i Sverige i sommar.
- Vi kommer att spela i Sverige i juni eller juli. Några exakta datum är inte inbokade, men jag såg på en lista att vi kommer till er, säger Vince Neil till Expressen.
Kommer ni att spela i både Stockholm och Göteborg?
- Jag tror det. Jag hoppas verkligen det, för det är fantastiska ställen båda två.

Solo i december

Redan 14 december finns chansen att se Vince Neil, då han spelar på Arenan i Stockholm. Det är första gången han spelar i Sverige utan Mötley Crüe.
- Det känns jättebra. Jag älskar Stockholm. Kanske att man kunde önska att jag skulle komma på sommaren i stället för i december, men det ska bli kul. Jag har en liten paus från Mötley Crüe och det passade bra att göra den här soloturnén nu.
- Det kommer att bli en del Mötley Crüe-låtar och en del annat. Jag gör det här bara för att det är så kul.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag