Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Markoolio tar sig på brösten och ber till Gud i nya videon

Härr gör Markoolio parodi på Carola. Med plutande mun tar han sig på brösten och ber till Gud emellanåt. Samtidigt blåser en fläkt i det svarta håret hela tiden. "Åhh, Gud vad jag är härlig", ropar han och puttar undan de andra. "De driver med hela grejen", säger Fredde Granberg, regissör och producent.
Här gör Markoolio parodi på Carola. Han tar sig på brösten, putar med läpparna och ber till Gud.
- Jag kanske får stryk efteråt, säger Markoolio som tvingas äta tabletter för att genomföra inspelningen.

FAKTA

Video ihop
Namn: Marko "Markoolio" Lehtosalo, 32, och Linda Bengtzing, 32.
Aktuell med: Singeln "Värsta schlagern" och musikvideon där de gör parodi på schlagerfestivalen och Carola, Björn Kjellman, Pontare och Alexander Bard.
Kommer ut den 7 februari.

Expressen var som enda tidning med när Markoolio och Linda Bengtzing spelar in videon till låten "Värsta schlagern" som de kallar "den inofficiella vinnarlåten".

Bara lackbyxor

- Det ska förställa en fiktiv schlagerfestival där de driver med hela grejen, säger Fredde Granberg som är regissör och producent. Linda har en glansig rock med en klänning så kort att underbyxorna syns. Och Markoolio har en blank kostym och en svart peruk som flyger av på slutet. Bakom dem står två dansare i bara lackbyxor och hängslen och åmar sig.

Putar med läpparna

Markoolio klär ut sig till Carola, presentatör, Roger Pontare, Björn Kjellman och Alexander Bard. Som Carola ber han till Gud, klämmer sig på brösten, putar med läpparna "Det här är den inofficiella vinnarlåten", säger Linda och Markoolio som kämpade på med värktabletter och gipsad fot under inspelningen. och vill vara i centrum hela tiden. Samtidigt som en fläkt blåser så håret fladdrar hela tiden. - Ja, jag kanske får stryk efteråt... men blir de arga får de blir det, säger Markoolio. Vet de om att du gör parodi på dem? - Ehh... näe, det vet jag faktisk inte. Men det är ju med glimten i ögat hela tiden.

Är scientolog

Kan du leva dig in i rollen som Carola? - Nja, jag är ju inte troende, snarare ateist. Men måste jag välja en tro så blir det nog scientologin. De tror på rymdvarelser och sånt. Mellan tagningarna måste han vila. Markoolio kämpar på med sina fyra brutna ben i foten och har märkbart ont. - När jag belastar den gör det ont, säger han som har gips och kryckor. - Jag kommer förmodligen tvingas äta mer värktabletter i kväll. Videon skulle egentligen spelats in under mellandagarna. - Men så bröt han foten. - Nu får vi trolla för att få det att gå ihop med stand-ins och bara filma halva Markoolio, säger Fredde.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.