Maries hemliga familjespelning

Publicerad
Uppdaterad
Marie Fredriksson gjorde i natt en hemlig spelning tillsammans med några av 80-talets största artister.
Den gamla Roxette-stjärnan överskuggades bara av en annan artist - sonen Oscar.
- Skönt att återväxten är tryggad, säger kollegan Lasse Lindbom.
Nostalgifaktorn var hög som taket när några av 80-talets stora stjärnor intog scenen på Café Opera i Stockholm sent i natt.
Marie Fredriksson, Annelie Rydé, Lasse Lindbom, Niklas Strömstedt och Mats Ronander rev av cover efter cover och blandade med anekdoter från det glada 80-talet.
Annelie Rydé berättade om när hon och Marie Fredriksson gjorde "Badrocks"-turnén ihop 1982.
- Då var det sprit, smink och väteperoxid som var livet. Nu är det sprit, smink och inkontinensskydd.
Eventet "Still rocking in the free world" arrangerades av Lasse Lindbom som producerade Marie Fredrikssons tidiga soloalbum - och det var också Marie Fredriksson som publiken kommit för att se.

Bjöd på solon

Marie, som även spelade på gaygalan för några veckor sen bjöd publiken på tre solon, det ena var "Ännu doftar kärlek".
Marie tackade publiken flera gånger och såg stolt ut när kvällens yngsta gäst presenterades.
- Nu ska vi få träffa en kille som är helt fantastisk, sa Lasse Lindbom och ropade upp 12-åriga Oscar på scen.
Oscar Bolyos är Marie Fredrikssons och Mikael Bolyos son - och eftersom också Mikael Bolyos var med på spelningen, blev det rena familjefesten på Caféet.
Oscar Bolyos sjöng Lenny Kravitz "Stand by my woman" så huden knottrade sig och blev uppropad på scenen för ett extranummer.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag