Mando Diao ska släppa ett samlingsalbum som sammanfattar bandets karriär. Foto: Lars Baron
Mando Diao ska släppa ett samlingsalbum som sammanfattar bandets karriär.  Foto: Lars Baron

Mando Diao släpper samlingsalbum

Publicerad
Borlängebandet Mando Diao vill sammanfatta de första fem åren av sin karriär och släpper därför samlingsplattan "The malevolence of Mando Diao 2002-2007".
Skivan sammanfattar perioden från debuten med ep:n "Motown blood" till och med "Never seen the light of day" som kom för två år sedan.
Utgåvan rymmer alla låtar som inte fick plats på originalalbumen under de här åren, men även de mest kända låtarna i olika versioner.

Även en dvd

Allt som allt 38 låtar. Dessutom har man lagt till en nyskriven låt "The quarry".
I samband med samlingen ger bandet även ut live-dvd:n "Live & unplugged - Mando Diao at Svenska Grammofonstudion".
Hela paketet lanseras i början av oktober.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag