Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

LYSSNA: Ny låt från Daniel Adams-Ray

Efter tre år är han tillbaka.

Daniel Adams-Ray släpper i dagarna nya albumet "Innan vi suddas ut".

Exklusivt på Expressen.se kan du förhandslyssna på en av låtarna från albumet.

I augusti invigde han Way out west och premiärspelade låtar från ny albumet. Den 13 november är det äntligen dags. Tre år efter succédebuten "Svart, vitt och allt däremellan" kommer uppföljaren "Innan vi suddas ut".

Tidigare i året kom första singeln "Precis som jag" som har spelats flitigt på radio.

På Expressen.se kan du nu förhandslyssna på nya plattan. Med start klockan 09.00 på onsdagen och i 24 timmar har du chansen att lyssna på en av låtarna från "Innan vi suddas ut".

Hitsinglar på debuten

Daniel Adams-Ray, 30, bildade 2000 rapduon Snook tillsammans med Oskar Linnros. Fyra år senare slog de igenom med singeln "Mister cool".

För tre år sedan tog han ett ytterligare ett kliv i karriären då han solodebuterade med "Svart, vitt och däremellan" som innehåller hitsinglar som "Dum av dig" och "Gubben i lådan".

Vid sidan om musiken driver Daniel Adams-Ray modemärket Lagom, vars kläder visats på modeveckorna i Stockholm.

Den 22 november ger han sig ut på en Sverigeturné som besöker 16 städer. Premiären sker i Borlänge.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.