Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lena Philipsson
gör årets Pridelåt

Lena Philipsson på årets Grammisgala. Foto: Stefan Söderström

Årets Pridelåt heter "Du följer väl med?" och görs av Lena Philipsson.

I sommar står den folkkära artisten på festivalens scen.

- Det ska bli kul att återigen få möjlighet att spela inför denna fantastiskt extatiska publik, säger Lena Philipsson i ett pressmeddelande.

Efter höstens "Så mycket bättre" och en hyllad krogshow på Cirkus - i sommar satsar Lena Philipsson på Stockholm Pride. Sångerskan gör årets officiella Pridelåt "Du följer väl med?", som hon också kommer att framföra live på Paradengalan den 4 augusti.

- Jag tycker det är jättekul att vi kan presentera Lena Philipsson som årets Prideartist, säger Alf Kjeller, festivalchef Stockholm Pride 2012 i ett pressmeddelande.

Har uppträtt tidigare

Och det är inte första gången sångerskan medverkar på festivalen. Lena Philipsson uppträdde även på Europride 2008.

- Det ska bli kul att återigen få möjlighet att spela inför denna fantastiskt extatiska publik. Och jag tycker självklart att det är kul att Stockholm Pride gillar min nya låt så mycket att de vill ha den som årets Pridelåt, säger Lena Philipsson i ett pressmeddelande från Stockholm Pride.

Låten är skriven av Mange Schmidt, Michelle Leonard, Nalle Ahlstedt och Jaakko Salovaara och är producerad av Peter Boström, som ligger bakom bland andra Loreen och Dannys bidrag i årets Melodifestival.

"Du följer väl med?" finns också med på Lena Philipssons senaste skiva ”Världen Snurrar”.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!