Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jackson kan vara på väg till Sverige

LONDON. Michael Jackson kan vara på väg till Sverige. Popstjärnan planerar en världsturné.


FAKTA

1988 höll Michael Jackson två konserter för 100000 åskådare på Eriksberg i Göteborg. 1992 sålde han slut Stadion under två spelningar 1997 spelade han på Ullevi inför 50 000 personer.

Efter framgångarna i London planerar nu Michael Jackson en världsturné under tre års tid.
Under gårdagen såldes 750 000 biljetter till 50 Jackson-konserter på O2-arenan i London slut på bara fyra och en halv timma.

Turnera i tre år

Mellan spelningarna i London kommer Jackson ha tid för konserter i andra länder. Och enligt Sun planerar därför Michael Jackson nu en världsturné från september 2009 till januari 2010. Men det räcker inte. Popstjärnan är beredd att låta avskedsturnén pågå i tre år över hela världen.
Intresset i London har varit så stort att arrangören AEG Lives chef Randy Phillips tror att de kan fylla 02-arenan i två år.
- Mike frågade hur länge han skulle vara i Storbritannien. Jag svarade: "Antagligen såpass länge att du kan få brittiskt pass.".

Lista dansare

Jackson har börjat förbereda konserten.
- Michael har mer eller mindre redan satt samman en lista med dansarna han vill använda, säger Phillips till Sun.
- Han är väldigt engagerad nu.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.