Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Iglesias nobbade Berghagen

Julio Iglesias nobbade Lasse Berghagen och Skansen. Istället väljer han trollkarlen John Houdi som scenpartner på Cirkus i nästa vecka.
- Det känns som en dröm blir sann, säger den svenske magikern.
För två veckor sedan stod den svenske trollkarlen och komikern John Houdi på Hilton Hotel i London och showade. Vad han inte visste var att världsstjärnan Julio Iglesias satt i publiken och njöt. "Otrolig äresgrej" - Han tyckte att min kombination av buktaleri, humor och trolleri passade perfekt in i hans koncept. Så efteråt kontaktade Julios manager mig och självklart sa jag ja direkt. Det känns som en otrolig äresgrej, jättekul verkligen, säger John Houdi. Trollkarlen belönades bara för ett halvår sedan med den prestigefyllda titeln "Årets artist" av Eventakademin och har vunnit Nordiska mästerskapet i trolleri nio gånger. - Självklart hoppas jag att det här framträdandet kan öppna dörrar till ännu större saker. Enligt uppgifter till Expressen förhandlar John Houdi för närvarande om en Europaturné. - Jag kan väl säga så mycket som att framtiden ser mycket ljus ut, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.