VÄRLDSSTJÄRNAN I GÖTEBORG. Här sitter Pink i baren på hotell Avalon i centrala Göteborg. Foto: Anders Ylander
VÄRLDSSTJÄRNAN I GÖTEBORG. Här sitter Pink i baren på hotell Avalon i centrala Göteborg. Foto: Anders Ylander

Här festar Pink i Göteborg

Publicerad
Uppdaterad
GÖTEBORG. Här festar världsstjärnan Pink i centrala Göteborg.
Bara två timmar efter sin konsert i Helsingfors satt hon i baren på hotell Avalon tillsammans med sina vänner.
- Men vi ska sova oss i form för konserten, säger Pinks make Carey Hart till GT.
I natt kom Pink, konsertsommarens dragplåster på Ullevi, till Göteborg.
Redan i morgon står världsstjärnan på scen med över 30 000 i publiken.
Hon laddade med vänner och vin i hotellbaren.
– Vi ska lägga oss och sova och sedan blir det konsert i morgon, säger Pinks make
Carey Hart till GT.

Skadades på scen

För en vecka sedan skadade Pink sig i Nürnberg under en spektakulär flygstunt i scenshowen, men inte värre än att hon kunnat fortsätta turnén, senast i går i finska Helsingfors. Nyligen tog Pink med sig sin mamma Judy Moore på turnén och vid landningen i Helsingfors skrev artisten på Twitter: ”Min mamma landade faktiskt planet. Och hon som vanligtvis brukar hata att flyga.”


Drog direkt

Under konserten på utomhusscenen i Kajsaniemiparken visade Pink prov på nya kunskaper, genom att skrika ”skithett” till de drygt 18 000 i publiken – på finska.
Efter konserten steg Pink och hennes entourage med säkerhetschef och dansare på planet för färden mot Göteborg. Hon landade på Landvetters flygplats vid 23.40.
– Vi flög hit direkt efter konserten så det gick snabbt, säger Pinks kärlek Carey Hart till GT.


Satt i hotellbaren

Sällskapet satte sig kort därefter i baren på hotell Avalon i centrala Göteborg, där Pink samtalade med sina vänner och fortsatte att Twittra om den musik som spelades.
– Men mestadels blir det till att ta det lugnt, säger Carey Hart.


Släpper sittplatser

Den annorlunda scenproduktionen till The Funhouse Summer Carnival Tour kommer att skärma av Ullevi till hälften och scenbygget påbörjades redan i tisdags. Konsertarrangören
Live Nation meddelade under onsdagen att fler sittplatser kommer släppas till försäljning till fredagens gig, där förbanden är svenska Takida och amerikanska Good Charlotte.
Therese Aronsson
Therese Aronsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag