Här är Magnus nya kärlek

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Magnus Carlsson med nye pojkvännen Mats Pelli.
Foto: MALIN

Den jobbiga tiden som singel är över.

Magnus Carlsson i Alcazar har hittat kärleken igen.

  Mats och jag är själsfränder, säger han till Expressen.

Under melodifestivalen 2003 tog det slut mellan Magnus Carlsson, 30, och Andreas Lundstedt, 32, i Alcazar. För bandets skull fortsatte de jobba ihop – och i fjol hittade Andreas en ny pojkvän. Men för  Magnus Carlsson har singellivet fortsatt och påverkat honom negativt som artist. – Jag nådde botten när det tog slut med Andreas. Jag gick ner i vikt och folk som såg mig på tv frågade varför jag var så smal. När det är tufft i mitt privatliv speglar det av sig på hur jag är på scenen, säger han.

"Vi är som Piff och Puff"

 Men sedan en månad tillbaka är Magnus Carlsson lycklig igen. Den nya kärleken heter Mats Pelli, 32, och arbetar på uthyrningsföretaget Poolia. – Vi träffades på gymmet. Jag lade märke till honom direkt, berättar Magnus lyckligt. Hur har det här påverkat dig? – Väldigt positivt, jag tror ju på tvåsamheten. Mats gör mig så lycklig, det känns som att vi är själsfränder. Vi är som Piff och Puff, fast på ett romantiskt sätt (skratt). Vad säger de andra i bandet? – Alla har träffat Mats, och de avgudar honom. Och Andreas är bara glad för min skull.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.