Håkan Hellströms hemliga spelning efter succén

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
"Det var proppat på dansgolvet", säger Magnus Carlson.
Foto: SEBASTIAN LINDHOLM

Först fem getingar för den bejublade konserten på Hovet  i Stockholm. Sedan bjöd sångaren på vild hemlig spelning på efterfesten. - Det var helt grymt så klart, säger Weeping Willows Magnus Carlson som har klubben Bangers n'mash.

På efterfesten i källarklubben  på Marie Laveau  på Södermalm fanns bland annat  Mange Smith och  musiker från  Moneybrother och Broder Daniel. 

 De fick sig alla en överraskning när Håkan Hellström med band plötsligt intog scenen strax efter klockan två natten till söndag.

"De var spelsugna"

 - Vi hade ett annat liveband där som hade spelat tidigare under kvällen. De frågade om de fick låna deras instrument för de var spelsugna, berättar Magnus Carlson.

 Meningen var  att Carlson själv skulle vara med och sjunga.

 - Men det blev lite väl ösigt.

 Hur var det på dansgolvet?

 -  Det var proppat. Med armar  i luften och allsång.

 Den vilda spelningen pågick  i 20 minuter. Sedan tvingades vakterna att gripa in. Hellström inledde med "Ramlar" och sen bjöd han på "Kom igen Lena". Förutom de egna låtarna sjöng han också covers som "American girl" och "The weight".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.