Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Håkan Hellströms hemliga spelning efter succén

"Det var proppat på dansgolvet", säger Magnus Carlson.
Foto: SEBASTIAN LINDHOLM
Först fem getingar för den bejublade konserten på Hovet i Stockholm. Sedan bjöd sångaren på vild hemlig spelning på efterfesten. - Det var helt grymt så klart, säger Weeping Willows Magnus Carlson som har klubben Bangers n'mash.
På efterfesten i källarklubben på Marie Laveau på Södermalm fanns bland annat Mange Smith och musiker från Moneybrother och Broder Daniel.
De fick sig alla en överraskning när Håkan Hellström med band plötsligt intog scenen strax efter klockan två natten till söndag.

"De var spelsugna"

- Vi hade ett annat liveband där som hade spelat tidigare under kvällen. De frågade om de fick låna deras instrument för de var spelsugna, berättar Magnus Carlson.
Meningen var att Carlson själv skulle vara med och sjunga.
- Men det blev lite väl ösigt.
Hur var det på dansgolvet?
- Det var proppat. Med armar i luften och allsång.
Den vilda spelningen pågick i 20 minuter. Sedan tvingades vakterna att gripa in. Hellström inledde med "Ramlar" och sen bjöd han på "Kom igen Lena". Förutom de egna låtarna sjöng han också covers som "American girl" och "The weight".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.