Folket föredrar fortfarande Nanne framför Martin

Publicerad
Uppdaterad
För andra veckan i rad ligger Nanne Grönwall etta på Svensktoppen- före Martin Stenmarck som ligger på andra plats.
Det var härligt att få publikens röst i schlager-sm, och det är kul att det verka fortsätta så, säger hon.
Martin Stenmarck vann som bekant schlager-sm med låten "Las Vegas". Nanne Grönwall som kom tvåa fick publikens röst, men juryn avgjorde till Stenmarcks fördel. Och trenden tycks hålla i sig- folket röstar på Nanne. – Det är verkligen jättekul att folk gillar min låt. Det var härligt att få publikens röst under schlager-sm oh det är kul att det håller i sig, säger Nanne som är inne i en hektisk period karriärmässigt. – Jag har precis släppt en samlingsplatta, och ska snart ut och spela. I sommar ska jag turnera med " Rhapsody in Rock" och i höst börjar vi repetera för musikalen "Sweet Charity". Det höga tempot till trots mår Nanne bättre än någonsin. – Jag går omkring i ett lyckorus, det känns som jag går på moln. Det händer så mycket bra just nu, säger hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag