De är klara för "Allsång på Skansen"

Publicerad
Uppdaterad
Här är alla artister som gästar "Allsång på Skansen". Och det var en övertaggad Måns Zelmerlöw som avslöjade den ena stora artisten efter den andra.
- Det känns jättebra, jag har fått hit alla som jag ville ha hit, säger Måns Zelmerlöw till Expressen.se.
Nu är det klart vilka artister som kommer att gästa Måns Zelmerlöw på Sollidenscenen i sommar. Under torsdagen berättade en minst sagt entusiastisk Måns vilka artister som kommer till Skansen i sommar.
- Jag kommer att vara övertaggad när jag går upp på scen den 28 juni. Förhoppningsvis kan tittarna acceptera det i alla fall första programmet. Så får jag tagga ner sen, säger programledaren.
Det som är nytt i sommar, förutom programledaren, är bland annat att det kommer vara mer allsång. Och allsångs-veteranen Peter Jöback tycker att det blir spännande med förnyelse.
- Det är så svensk sommar det kan bli. Det är som julen, säger sångaren.
Peter Jöback kommer att medverka under säsongsavslutningen tillsammans med bland andra Loa Falkman och Björn Skifs. Och han är mycket nöjd över att vara med i samma program som dem.
- Jag älskar den äldre generationen. Det är dem man lärt sig av. Loa Falkman och Björn Skifs är ju två hjältar, säger han.
Loa Falkman, som är kollega med Måns Zelmerlöw i musikalen "Romeo och Julia, är säker på att årets program kommer att bli bra.
- Det blir en stor succé, säger han leende.

Hemligt

Petter kommer att vara med i det fjärde avsnittet av programmet. Han känner att det var det naturliga steget efter sin medverkan i "Så mycket bättre".
- Jag har en bra idé om något som jag ska göra. Men jag tänker absolut inte avslöja vad det är innan, säger han.

Gigantiskt

Björn Skifs har varit med i allsången flera gånger, men tycker fortfarande att det är lika gigantiskt.
- De frågar ju hela tiden och då tycker man ju att det är kul att vara med. Det är extra kul när man har något nytt att komma med. Och det har jag ju i år, säger han.
Den 28 juni är det premiär för årets säsong av "Allsång på Skansen".

Hela listan:

Program 1: tisdag 28 juni
BAO, Lunds Studentsångare, Danny Saucedo, September
Program 2: tisdag 5 juli
Håkan Hellström, Miriam Aïda, Siw Malmkvist, Ulrik Munther, The Moniker, Hasse Andersson
Program 3: tisdag 12 juli
Elisa’s, Veronica Maggio, Per Andersson, Eric Amarillo, Sara Varga, Kjell Lönnå
Program 4: tisdag 19 juli
Bo Kaspers Orkester, Petter, After Shave & Anders Eriksson, Vocalettes, Pernilla Andersson, Malena Ernman, Lena-Maria Klingvall
Program 5: tisdag 26 juli
Hoffmaestro, Eric Saade, Caroline Wennergren, Marika Willstedt, Angelica Alm, Carl Norén, Östen med Resten
Program 6: tisdag 2 augusti

Timbuktu, Patriks Combo, Fredrik Kempe, Svante Thuresson, Hans-Erik Dyvik Husby, Linda Bengtzing, Eva Eastwood
Program 7: tisdag 9 augusti
Lena Philipsson, Albin Flinkas, Fredrik Meyer, Staffan Percy, Sven-Ingvars
Program 8: tisdag 16 augusti
Sveriges Radios Symfoniorkester, Anders Berglund, Björn Skifs, Peter Jöback, Loa Falkman.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag