Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Därför fick Yngwie Malmsteen sitt berömda utbrott

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Yngwie Malmsten när han spelade på Berns 2008.
Foto: Samuel Ahlin

Exklusivt på Expressen.se kan du nu läsa berättelsen om Yngwie Malmsteens världsberömda "you've unleashed the fucking fury"-utbrott på flyget på väg till Japan.  

Hammerfalls trummis Anders Johansson, som var med på resan, skriver själv om händelsen på Expressens Hårdrocksblogg. 

Nedan följer ett kort utdrag:

"Vi skulle till Japan igen med Yngwies band Rising Force där jag spelade trummor. Det var en lång flight, 14,5 timmar nonstop från New York City till Tokyo. Jens, som spelade keyboard i bandet och är min sjuke bror, var flygrädd. Han köpte en liter vodka och en liter apelsinjuice, hällde ut hälften av innehållet i båda och hällde vodkan i apelsinjuicekartongen. Klockan var då sju på morgonen."

 "Yngwie var aldrig sen att haka på och de var rätt sliriga redan innan take-off. Denna flight hade vi fått första klass-biljetter till (första och sista gången) så det var obegränsat med dricka på planet. Joe Lynn Turner, sångaren, hängde på. Vi fyra skrålade och det var en jäkla holmgång. Detta retade andra passagerare som hade köpt dyra första klass-biljetter för att kunna sova." 


 Läs fortsättningen på den, enligt Anders Johansson, sanna historien här

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.