Foto: Huber Martina
 Foto: Huber Martina

Charlotte Perrellis video till "Hero" långt ifrån färdig

Publicerad
Uppdaterad
Inspelningen av musikvideon till Charlotte Perrellis vinnarlåt "Hero" går inte enligt planerna.
I ett försök att rädda inspelningen väntar krismöte för de inblandade i produktionen - som skyller på vädret.
- Det är fel säsong för att spela in den på Globens tak, säger Perrellis manager Staffan Jordansson till Expressen.se
Expressen.se har tidigare rapporterat exklusivt om inspelningen av musikvideon till vinnarlåten "Hero".
- Jag älskar den!, sa Charlotte Perrelli själv.
Sångerskan har under inspelningarna haft hjälp av både stylister, makeupartister, en regissör, ett tiotal fotografer och ljud- och ljusarbetare - men det verkar hjälpa föga.

"Fel säsong"

Enligt personer som Expressen.se talat med går inspelningen åt fel håll. Det är delvis svårfilmade videosekvenser på taket till Globen som satt produktionen i gungning.
Något som Perrellis manager, Staffan Jordansson, bekräftar.
- Det är väldigt taskigt väder. Det är fel säsong för att spela in den på Globens tak, säger Jordansson till Expressen.se.

Krismöte

Kanske var den amerikanske musikvideoregissören inte bekant med det svenska vårvädret - men enligt Perrellis skivbolag är det inte aktuellt att bryta samarbetet.
- Jag och regissören ska träffas i kväll och titta på vad vi har, och vad vi måste komplettera med. Vi har inte riktigt fått de bilder vi ville ha och det är alltid ett problem, säger Anders Johansson på Universal Music till Expressen.se
Men enligt kalendern är det bråda tider.
Nya albumet "Hero" släpps 23 april.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag