Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Caracola blir Sheelah

Nu har tjejerna i Caracola kommit på ett nytt namn. Emma Lewin, Emilie Rosén och Sara Larsson ska i fortsättningen uppträda som Sheelah.
Foto: Örnberg Christian
Nu har tjejerna i Caracola kommit på ett nytt namn. Emma Lewin, Emilie Rosén och Sara Larsson ska i fortsättningen uppträda som Sheelah. Namnbytet kommer av att gruppen brutit med sitt managementbolag, som ägde namnet Caracola.
Tjejerna i Caracola har kommit på ett nytt namn. Emma Lewin, Emilie Rosén och Sara Larsson kommer i fortsättningen att uppträda under namnet Sheelah, vilket alla som sett "Crocodile Dundee"-filmerna vet är detsamma som tjej på australisk engelska, dock oftast med stavningen "sheila" eller "shela".
Caracola bröt härom veckan samarbetet med sitt managementbolag som ägde rättigheterna till namnet. Därav bytet, skriver bandet i ett pressmeddelande.
Caracola har gett ut tre album och gick till Andra chansen i Melodifestivalen 2008 med "Smiling in love".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.