Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Åsa Waldau släpper album

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Aktuell med skivan "Mitt hjärta".

ÅSA WALDAU, pastor i Knutby, släpper albumet "Mitt hjärta"  i november.

Vilken låt är du stoltast över? - Oj! Det finns en jazzsång som är helt nyskriven. Den blev jag väldigt nöjd med. Vill du turnera nu? - Det är inget jag tänkt, att "nu ska jag ut och turnera på vägarna". Samtidigt kan jag längta efter det. Men jag har gått igenom en fas där det är ett stort steg för mig att våga känna att jag är välkommen. Rentvådd vet inte jag om jag någonsin kommer att bli med tanke på hur otroligt mycket jag blev nedsmutsad. Hur känns det om plattan sågas? - Om vi säger så här, kan man såga mig mer? Skulle du tänka "fan också"? - Ja, kanske inte just de orden (gapskratt). Jag kanske är lite kall, för jag räknar iskallt med att få kritik. Men jag hoppas att människor ska få glädje av den. Min vilja är att vara uppmuntrande. Det är klart att jag skulle bli ledsen om någon skrev att den var urusel. Har du planer på fler skivor? - Ja, jag skriver musik hela tiden. Vi håller på med en liveinspelning med församlingen. Det är lite roligt. Det är jättemycket folk som har hört av sig och vill höra  låtar som varit med i olika tv-dokumentärer om oss.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.