Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Artisten Avicii: Jag
vill tacka mina fans

Spelade inför storpublik. Avicii, eller Tim Bergling som han egentligen heter, spelade på ett packat Stockholm stadion den 4 juni 2011.

Avicii, Tim Bergling, 22, tvingades i går ställa in en rad framträdanden och kunde inte heller medverka på Grammisgalan.

Men den svenske världs-dj:n kan le ändå, han tog hem två priser - ett av dem det prestigefyllda för årets låt som röstats fram av besökarna på Expressen.se.

-  Jag vill tacka mina fans, säger artisten efteråt.

På Expressen.se har besökarna kunnat rösta fram vinnaren i kategorin årets låt. Och i går vid Grammisgalan offentliggjordes vinnaren av det prestigefyllda priset - den komposition som svenska folket tycker varit bäst 2011.

Vinnaren blev: Avicii. Den unge dj:n som senaste året tagit världen med storm genom sin "Levels".

Kunde inte vara där

- Tjenare Avicii här. Jag kan inte vara där. Men jag vill säga tack så hemskt mycket, hälsar han via länk iklädd en stor vit mössa, och fortsätter:

- Jag vill tacka mina fans för att jag vunnit årets låt.

Avicii kunde nämligen inte närvara vid Grammis- galan. Han ställde tidigare under dagen in sina framträdanden i Malmö den 16 och 17 februari. Även spelningen i Oslo den 18 februari ska ha ställts in. Hur det blir med de tre Globen-spelningarna den 2 och 3 mars är okänt.

"Ha en jättetrevlig kväll"

Trösten blev dock publikens jubel vid galan och två priser, det andra för årets innovatör.

- Jag har min manager att tacka mest. Allt han gjort för att få fram "Levels". Den hade inte blivit så stor och kommit ut som den gjort utan honom.

Avicii avslutade:

- Ha en jättetrevlig kväll!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.