Jerry Williams, Jenny Berggren och Thomas di Leva. Några av de stjärnor som åker ut på en hyllningsturné till Abba.
Jerry Williams, Jenny Berggren och Thomas di Leva. Några av de stjärnor som åker ut på en hyllningsturné till Abba.

Alla namn klara för Abba-turnén

Publicerad
Uppdaterad
Nu är alla namn klara för Abba-turnén.
Stjärnor som Thomas Di Leva, Magnus Carlsson och Ace of Bases Jenny Berggren ska vara med.
Abba ska hyllas med en stor turné till våren. Turnén ska åka runt till tio ställen i Sverige och listan på deltagarna är tung.

Största hitsen

Det blir personer som Jerry Williams, Magnus Carlsson, Jenny Berggren, Thomas Di Leva, Mats Ronander och Gunilla Backman. Dessutom ska samma musiker som fanns med ABBA på deras turné i Australien 1977 vara med. Lasse Welander ska spela gitarr, Rutger Gunnarsson bas och Åke Sundqvist trummor. Konferencier är Claes af Geijerstam som närmast är känd från "Idol". Publiken ska bjudas på de största hitsen från Abba-tiden.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag