FICK ANDRA BARNET. Ulf Ekberg och Johanna Aybar.
FICK ANDRA BARNET. Ulf Ekberg och Johanna Aybar.

Ace of Base-Ulf pappa för andra gången

Publicerad
Uppdaterad
Ace of Bace-stjärnan Ulf Ekberg, 35, har blivit pappa igen.
Han har fått en liten Vincent Viking.
- Det är fantastiskt, säger Ulf.
Vincent kom ut ur mamma Johanna Aybars mage i lördags morse på Danderyds sjukhus i Stockholm. Han väger 3 350 gram och är 50 centimeter lång. Födseln gick som planerat och Vincent mår utmärkt. - Det gick jättebra. Personalen var fantastisk, säger Ulf. Paret visste redan att det var en son som de skulle få. De var för nyfikna för att hålla sig. - Det är så mycket annat som är nervöst vid en födsel, och vi ville förbereda oss lite innan, säger Ulf.

Superstolt

Ulf har ett barn sedan tidigare, tvååriga Viggo. Han är superstolt över sitt nya syskon. - Han tycker att det är väldigt spännande. Det dröjer nog ett tag innan syskonbråken kommer. Nu får Ulf Ekberg passa på att njuta av sin pappatid. Det kan bli mer hektiskt för honom nästa år. Då planerar "Ace of Bace" att återförenas och dra ut på världsturné.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag