Morgan förd akut till sjukhus efter inspelning

Publicerad

Ullared-profilen Morgan Karlsson får det tufft i "Biggest loser".

I måndagens avsnitt hittar de andra deltagarna honom vandra planlöst på gården och misstänker det värsta – att han drabbats av en stroke.

Ambulans tillkallas och Morgan Karlsson förs akut till sjukhus.

– Han går omkring nästan som en zombie och då blir man superorolig, säger Jonas Hallberg i programmet.

Under kvällens avsnitt av "Biggest loser VIP", som sänds på Sjuan klockan 21.00, blir det dramatiskt. Tidigt på morgonen ser flera av deltagarna hur Ullared-profilen Morgan Karlsson bete sig mycket märkligt ute på gården.

– Vilken jävla start på dagen. Loulou och jag gick till gymmet jättetidigt i morse och när vi kommer ut från gymmet ser vi någon som är ute och går. Då säger jag till Loulou "men gud är inte det Morgan?". Han såg helt förvirrad ut och vi frågade om han var okej för vi var otroligt oroliga både jag och Loulou. Han kanske hade fått en stroke, säger stylisten Jonas Hallberg i programmet.

 

LÄS MER: Anna Book i bråk under tv-inspelning

 

Deltagarna ringer snabbt en ambulans som för Morgan Karlsson till sjukhuset samtidigt som de andra deltagarna vaknar och inser vad som hänt.

– Det här känns tungt alltså. När man ser ambulansen åka i väg så har man tusen olika tankar i huvudet om hur det kommer och gå. Självklart är jag orolig för Morgan, jag tycker att det är jobbigt när sådant här händer, säger Jan "Blondie" Hammarlöf i programmet innan han tröstas av Anna Book.

Anna Book skrämd av "spöken"

Senare berättar Jonas Hallberg om synen som mötte honom utanför gymmet.

– Han går omkring nästan som en zombie och då blir man superorolig. Det kan vara en första tendens till en stroke, shit alltså, säger han.

Jan "Blondie" Hammarlöf:

– Han äter ju ingenting. Han äter en gul paprika och sedan går han och tränar på gym i två timmar.

 

LÄS MER: Anna Books hemliga förändring – visar först nu

 

När Morgan Karlsson kommer tillbaka från sjukhuset senare samma dag minns han ingenting. Han kommer inte ihåg när de andra deltagarna hittade honom och han minns inte ens vilken dag var.

– Jag vet inte vad det är för någonting. Jag mår bättre nu men är väldigt trött så jag ska gå och lägga mig. Jag kan inte säga att jag har varit på sjukhus eller att jag har åkt ambulans för jag har inget som helst minne av det.

Senare i programmet går Jonas Hallberg, Jan "Blondie" Hammarlöf på spökjakt på Ekolsunds slott. Då blir Anna Book skräckslagen.

– Jag tror på andar. Att det inte finns några som dröjer sig kvar här det ser jag nästan som omöjligt faktiskt, nej nej nu går vi, säger hon i programmet.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag