Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Morgan Allings fru drabbad av hjärntumör

Antalet drabbade ökar varje år.
Foto: JULIA DANSARIE
På sociala medier berättar nu skådespelaren om den tuffa tiden efter operationen.
Foto: Facebook

Morgan Allings fru Anna-Maria Dahl har drabbats av en hjärntumör. 

I ett känslosamt brev på sociala medier berättar nu skådespelaren om den tuffa tiden efter operationen.

”5 veckor senare får vi det glädjande beskedet att tumören ansågs vara den snällaste varianten, som anses vara godartad”, skriver han. 

Skådespelaren Morgan Allings, 52, fru Anna-Maria Dahl, 41, fick beskedet om hjärntumören den 1 oktober i år. En vecka senare opererades den bort, skriver Alling inledningsvis på sociala medier. 

”Operationen gick bra, men tumören var svåranalyserad. Läkarna kunde inte se vilken variant det var. Det måste man veta för att kunna gå vidare med vilken typ av behandling hon skulle få.”

Alling berättar att proven från hustrun skickades på analys till Tyskland. Trots att operationen hade gått bra beskriver han väntan på resultatet som ”traumatisk”. 

”5 veckor senare får vi det glädjande beskedet att tumören ansågs vara den snällaste varianten, som anses vara godartad.”

På parets gemensamma Instagram har Anna-Maria Dahl också berättat om operationen. 

Operationen gjorde sitt och jag behöver inga ytterligare behandlingar. Jag kommer fortsättningsvis att följas upp kontinuerligt.

https://www.instagram.com/p/CIX8P-PHwO8/

Träffades för 16 år sedan 

Eftersom resultatet visade att tumören var godartad skriver Morgan Alling att det inte kommer krävas fler operationer. Däremot går hustrun nu igenom sviterna av operationen och tumören.

Det har varit en svår och chockartad tid för oss. Men långsamt tar vi oss tillbaka. Anna kämpar med hjärntrötthet och allt vad det innebär. Men jag älskar henne så.

Morgan Allings och Anna-Maria Dahl har varit gifta i elva år. Paret träffades redan 2004. och har sedan dess fått fyra barn tillsammans. Han avslutar inlägget med att hylla hustrun. 

”Jag ser hur hon kämpar. Tränar varje dag. Hon tar sina pauser när hon behöver och hennes målmedvetenhet för att komma tillbaka är inspirerande. Jag äskar dig Anna.”

Expressen har kontaktat Morgan Alling som inte har några ytterligare kommentarer. 

https://www.instagram.com/p/CIatvVSB_2S/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.