Kalle Moraus har gått vidare efter skilsmässan. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM TTKalle Moraus har gått vidare efter skilsmässan. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM TT
Kalle Moraus har gått vidare efter skilsmässan.  Foto: CORNELIA NORDSTRÖM TT
Kalle Moraeus var konferencier under Victoriadagen i fredags och passade då på att spela en bit på sin fiol. Foto: VILHELM STOKSTAD/TT / TT NYHETSBYRÅNKalle Moraeus var konferencier under Victoriadagen i fredags och passade då på att spela en bit på sin fiol. Foto: VILHELM STOKSTAD/TT / TT NYHETSBYRÅN
Kalle Moraeus var konferencier under Victoriadagen i fredags och passade då på att spela en bit på sin fiol.  Foto: VILHELM STOKSTAD/TT / TT NYHETSBYRÅN

Moraeus vändning efter skilsmässan

Publicerad

Kalle Moraeus och hustrun gick skilda vägar för tre år sedan. 

Nu berättar han om livet efter skilsmässan. 

– Jag mår väldigt bra och är otroligt lycklig, säger han till Hänt. 

Programledaren och artisten Kalle Moraeus, 53, skilde sig från hustrun Anita i mars 2014. Paret hade då varit gifta i nästan 13 år. 

Nu berättar Moraeus om känslorna efter separationen för tidningen Hänt. 

– Just nu är jag väldigt nöjd med hur jag har det i livet, varken bu eller bä! säger han till tidningen och fortsätter:

– Vi kan nöja oss med att jag kan säga att jag mår väldigt bra och är otroligt lycklig. Jag har ett fantastiskt liv och är nöjd med det som det är, säger han till tidningen. 

 

LÄS MER: Kalle Moraeus och hans fru skiljer sig

 

Kalle Moraeus: ”Otroligt lycklig”

Kalle Moraeus har tidigare berättat för Expressen att han helst inte talar om separationen i offentliga sammanhang. Han berättade att han gått vidare och lever som singel. 

– Jag lever själv och är nöjd med det, sa han då. 

Kalle Moraeus berättade också att han inte aktivt försöker träffa en ny partner.

– Jag har inte provat att dejta, sa han då. 

 

LÄS MER: Moraeus viktras efter tuffa hösten

 

Kalle Moraeus: ”Sorg”

Kalle Moraeus var konferencier under Victoriadagen i fredags. Moraeus har under de senaste åren programlett ”Moraeus med mera” – som gjorde sin sista säsong i år. 

– Det är en sorg, men det är också väldigt fint. Man packar ihop säcken lite grann, kommenterar Kalle Moraeus till Hänt.

Han har tidigare varit programledare för det populära SVT-programmet ”Så ska det låta”, respektive varit julvärd 2011 och deltagit i ”På spåret”. 

Vid sidan av tv-karriären är han medlem i Orsa spelmän respektive Benny Anderssons Orkester. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag