Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Montazamis varning – till Gunilla Persson

Vad är "Svenska Hollywoodfruar"?
Maria Montazami och Gunilla Persson träffas för att bland annat diskutera det stora bråk som inträffade tidigare under säsongen. Foto: TV3
”Passa dig för vad du anförtror och säger”, säger hon till Gunilla Persson. Foto: TV3
Gunilla Persson tillsammans med Maria Montazamis dotter Hanna Montazami. Foto: TV3
Maria Montazami. Foto: TV3
Gunilla Persson.Foto: TV3

Efter ett tidigare storbråk i ”Svenska Hollywoodfruar” har Maria Montazami nu skickat en varning till Gunilla Persson.

– Passa dig för vad du anförtror och säger, förklarar hon i tisdagens avsnitt.

Det var i ett tidigare avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar” som Maria Montazami, 53, höll i en fruövernattning i sitt hem. Saker och ting spårade ur och det hela slutade med att Siv Cotton kallade Maria Montazami och Åsa Vesterlund för ”bitches”.

Vid tillfället ifrågasatte också Gunilla Persson vänskapsrelationen med Vesterlund, vilket ledde till att situationen eskalerade.

I tisdagens avsnitt träffades Gunilla Persson och Maria Montazami, och bland annat pratade de om bråket och dess efterspel. 

 – Sen blev det så tokigt där på kvällen, det var ju så tråkigt att det skulle bli så, säger Persson. 

– Ja men vi redde ju det hela sen, menar Montazami.

– Ja visst gjorde vi det. Åsa och jag är vänner igen. Och jag tror att det är på riktigt. Men Siv var ju lite sur, för hon kände sig så attackerad på grund av att hon har väl aldrig varit utsatt för det förut. Så hon kände att jag kunde stått upp mer för henne, konstaterar Gunilla Persson.

Montazamis råd till Gunilla Persson

Hon berättar också hur hon valde att tagga ner under bråket för att kunna rädda relationen med Åsa Vesterlund. Något som Maria Montazami berömmer henne för.

– Jag tyckte du tog ett jättebra beslut i det Gunilla. Varför behöver Siv säga ”you two bitches”? Jag menar är man så arg och kan bli så arg inombords så snabbt, då är det något man kanske inte vill ska komma fram.

Maria Montazami avslutar sitt resonemang med ett budskap till Gunilla Persson – som ett råd kring hur i framtiden behöver vara vaksam kring vilka hon kan, eller inte kan lita på.

– Så det är en lätt varning från mig till dig. Passa dig för vad du anförtror och säger.

”Svenska Hollywoodfruar” sänds på tisdagar kl 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.