Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Maria Montazamis svåra relationskris med maken

Maria Montazami.Foto: /IBL / /IBL
Maria Montazami med familj.Foto: SARA STRANDLUND
Maria och Kamran Montazami.Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES DAVID SICA
Maria Montazami.Foto: ANNA HALLAMS / ANNA HÅLLAMS / EXPRESSEN

Maria Montazami var med i "Let's dance" 2013 – ett beslut som var nära att kosta henne äktenskapet med maken Kamran Montazami.

I podcasten "Nemo möter en vän" berättar "Svenska Hollywoodfruar"-stjärnan om relationskrisen bakom kulisserna, som tittarna inte fick se.

– Vi försökte vara vänner men vi var jätteosams. Det tyckte jag inte var så kul, säger Maria Montazami i podcasten.

2013 var "Svenska Hollywoodfruar"-profilen Maria Montazami med i TV4:s fredagsunderhållning, "Let's dance". Ett program som det tar mycket tid att vara med i.

Det hade inte Maria Montazami räknat med när hon ställde upp – men hon blev kvar i programmet i elva veckor, och slutade på en tredjeplats.

– Jag sa att jag kommer tillbaka om två veckor, jag kommer säkert åka ut första veckan. Men jag var ju där i elva veckor och Kamran har aldrig dammsugit, aldrig varit själv med Emma och Nicholas , och han är überorolig. Han är jätterädd att något ska hända så det blev helt fel, säger Maria Montazami i Nemo Hedéns podcast "Nemo möter en vän".

 

Dålig stämning i förhållandet

När hon äntligen kunde komma hem till familjen så var det dags att spela in en ny säsong av "Svenska Hollywoodfruar", samtidigt som det var dålig stämning i förhållandet.

– Det var nog den tråkigaste säsongen att göra. Vi försökte vara vänner men vi var jätteosams. Det tyckte jag inte var så kul, säger Maria Montazami i podcasten.

Maria Montazamis kärleksbråk med maken

Paret bråkade mycket och klagade på varandra, då deras dygnsrytm och vardagsliv inte gick ihop.

Men med en uttänkt strategi för deras förhållande har paret tagit sig ur kärlekskrisen, och nu har paret det bättre ihop än på länge.

– Då sa vi att varför gör vi inte så att jag lagar mat till dig måndag till fredag och du tar ut mig på dejt lördag och söndag. Då vet du att när du kommer hem finns det mat och jag är här och på helgerna vet jag att jag kan klä upp mig, hoppa in i Ferrarin och bara köra ut, lyxa oss och ha det kul. Nu har det gått sedan september och vi har haft så jäkla kul, berättar Maria Montazami i podcasten.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.