Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Montazamis kärleksdrama – berättar nu om krisen

Maria Montazami. Foto: /IBL / /IBL
Maria Montazami med maken Kamran. Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES DAVID SICA
Kamran fanns på plats under "Let's dance". Foto: UFFE RINGBLOM / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN

I samband med "Let's dance" 2013 genomgick Maria Montazami en kärlekskris tillsammans med maken Kamran Montazami.

Hollywoodfrun berättar nu om den tuffa prövningen som var nära att kosta henne äktenskapet – och oron efter svärmors iakttagelser.

– Kamran tyckte inte om att jag och Kristjan fnissade och skrattade. Men vi hade det ju jättekul, berättar hon i ”Svenska Hollywoodfruar - i fokus” på Viafree.

Hollywoodfrun Maria Motazami, 52, gick igenom en äktenskapskris i samband med att hon medverkade i "Let's dance" på TV4.

Stjärnan som blivit en stor tv-profil efter sina elva år i "Svenska Hollywoodfruar" dansade tillsammans med Kristjan Lootus i programmet 2013 som hon tillbringade mycket tid tillsammans med, något som inte var så lätt för maken Kamran Montazami.

I programmet  ”Svenska Hollywoodfruar - i fokus” på Viafree, berättar hon nu om den svåra tiden, som hon kallar sin "största motgång i livet" – och hur svärmor fanns på plats under inspelningstiden.

– Kamrans mamma var där och trodde att det var något mellan mig och Kristjan, vilket det absolut inte var. Då ville han att jag skulle komma hem. Ja, det blev väldigt mycket dramatik som var väldigt onödigt, berättar hon i programmet där hon intervjuas av Susanne Nylén.

Under inspelningen kom hon och danspartnerns Kristjan Lootus nära varandra och programmet tog mer tid än vad Maria Montazami hade räknat med. Situationen tärde på förhållandet med maken.

– Kamran tyckte inte om att jag och Kristjan fnissade och skrattade. Men vi hade det ju jättekul, berättar Maria Montazami vidare i programmet.

Maria Montazami dansade med Kristjan Lootus i "Let's dance". Foto: OLLE SPORRONG

 

Maria Montazami: "Kanske pussar någon annan"

När inspelningen var över efter elva veckor – och hon slutat på en tredjeplats var det mycket som hade förändrats mellan henne och maken som det sedan tog tid för paret att bygga upp igen.

– Vi pratade och det tog tid. Det tog faktiskt väldigt lång tid. Kanske till och med ett år, berättar hon nu om äktenskapskrisen för fem år sedan.

Maria Montazami gifte sig med Kamran 1991 efter att ha varit tillsammans i fyra år och de har fyra barn tillsammans, Sara, Hanna, Emma och Nicholas.

Under ett så långt äktenskap dyker det alltid upp hinder, berättar hon.

– Man måste få gå igenom en tid där man är osäker, en tid där man tänker: ”Är det här verkligen vad jag vill?” Och i vissa fall kanske man pussar någon annan, säger vidare i programmet.

 

 

Maria Montazami: "Vi var jätteosams"

Maria Montazami har tidigare berättat om den svåra krisen med maken i podcasten "Nemo möter en vän".

– Vi försökte vara vänner men vi var jätteosams. Det tyckte jag inte var så kul, berättade Maria Montazami i podcasten.

 

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!