Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Montazamis ilskna bråk – hårda orden bakom ryggen

Här konfronterar Siv Cotton Maria Montazami
Maria Montazami ilsknar till.
Siv i ”Svenska Hollywoodfruar”
Siv

Siv Cotton är orolig att ”Svenska Hollywoodfruar”-kollegan Maria Montazami inte tycker om henne, och bestämmer sig för att konfrontera henne.

I tisdagens avsnitt ställs Montazami mot väggen – men försvarar sig mot anklagelserna, och hugger tillbaka.

– Jag tror inte Siv är så snäll mot mig heller, bakom min rygg, säger Maria Montazami i ”Svenska Hollywoodfruar”.

I tisdagens ”Svenska Hollywoodfruar” är det dags för alla att samlas för pressfotografering. Inför mötet bestämmer sig Siv Cotton, 47, för att konfrontera kollegan Maria Montazami, 53, som hon upplever har ett horn i sidan hos henne.

– Jag måste prata med Maria i dag. Jag tror jag bara ska fråga henne om hon tycker om mig. Jag vet inte, bara Maria vet, säger Siv Cotton i programmet.

I väntan på Gunilla Persson och Elena Belle sitter Montazami, Cotton och Åsa Westerlund och dricker champagne. När Siv Cotton ber Åsa Westerlund att lämna bordet för att hon ska prata med Maria Montazami ensam, så tycker Montazami att Hollyoodfrun kan sitta kvar.

– Jag har tänkt så här: ”Tycker Maria om mig?”. Jag vet inte om du vet själv vad du har sagt, flera saker som fått mig att tänka: ”Men vad konstigt?”, för jag tänker att du och jag är kompisar, att det inte är något fel, undrar Siv Cotton.

Maria Montazami ser ställd ut, och säger att det inte är något som har hänt. Men Montazami erkänner också att hon tycker det är kul att reta Siv Cotton.

– Du är en jätterolig person att småreta, säger 53-åringen i programmet.

Något som Siv Cotton reagerar på:

– Jaha, okej, det är ju lite konstigt. Jag skulle aldrig reta någon. Men det kanske är så Maria är.

Siv Cotton: ”Retar du bara mig?”

Hollywoodfruarna går tillbaka till en tidigare händelse, där Montazami reagerat när Cotton pratat om sin Hermès-väska.

– Det enda jag sa var: ”Håll min Hermès”, men det som är roligt är att Maria alltid säger: ”Inte för att skryta, men jag har köpt båt”, ”Inte för att skryta, men jag har gjort det här”. Men så säger Maria att ”du skryter, du skryter”. Retar du bara mig eller? Är det bara det, undrar Cotton upprört.

Maria Montazami slår tillbaka.

– Haka inte upp dig på ord Siv.

Maria Montazami slår tillbaka

Till kamerorna säger Maria Montazami att hon inte tror att Siv Cotton är snällare mot henne, än vad hon är mot Siv Cotton.

– Jag tror inte riktigt att jag har retat henne. Men att säga: ”Skryt”, det är inte riktigt ret, det är mer ett påstående. Men vet ni vad, jag tror inte Siv är så snäll mot mig heller, bakom min rygg. Jag vet inte, säger hon i ”Svenska Hollywoodfruar”.

Trots det väljer Montazami att be om ursäkt.

– Jag är inte arg på dig. Och har jag sagt något sårande så ber jag om ursäkt. Men våra personligheter är kanske lite gnidiga.

”Svenska Hollywoodfruar” sänds på tisdagar 21.00 på TV3. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.