Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Montazamis heta ord om kärlekslivet med maken

Maria Montazami har tidigare tipsat om hur svenska män bör uppföra sig.
Romantiska dejtingkvällar är ett viktigt inslag i parets relation.
Foto: Instagram
Maria Montazami firar i år pärlbröllop tillsammans med maken.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Puss!
Foto: YESSICA THOR / STELLA PICTURES YESSICA THOR
Makarna Montazami med sin make.

Maria och Kamran Montazami har varit gifta i över 30 år och passionen är minst sagt vid liv.

Nu berättar den svenska Hollywoodfrun om hennes glödheta sexäventyr tillsammans med maken.

– Vi har stannat Ferrarin många gånger och älskat vilt i vägkanten, berättar hon för sajten Hänt.

Maria Montazami, 55, gifte sig med sin kärlek Kamran Montazami, 59, i Las Vegas 1991. 

För makarna Montazami är dejtingkvällar på fredagar och lördagar en härlig ingrediens i parets liv tillsammans. På Instagram har Maria Montazami flera gånger lagt upp bilder från när paret ska hoppa in i Kamrans vita Ferrari och ge sig i väg på en dejt. 

– Jag insisterar på att vi måste ha dejtkvällar. Det finns inget bättre än att säga att ”i kväll åker vi till stranden och kollar på solnedgången. Ännu bättre, vi tar din bil”. Kamran älskar att åka sin Ferrari vid stranden. Det är jätteviktigt att kunna skratta, skämta och lura varandra, har Maria Montazami tidigare berättat i podcasten ”Livshjulet” med Anna Hegestrand.

Och sportbilen har under dejtingkvällarna fått agera mer än bara transportmedel, det avslöjar Maria Montazami i en intervju med sajten Hänt.

För sajten berättar Maria Montazami först att hennes syster Catharina Westphal är den person som nästan alltid kan få henne att skratta.

– Hon är flygvärdinna, hon berättar så mycket kul om vad som händer uppe i luften. Det är inte så stillsamt som vi tror, det är verkligen barnförbjudet, säger hon till Hänt.

Så får Maria Montazami förhållandet att hålla

Maria Montazami får då frågan om hon och maken Kamran också har gjort något så kallat barnförbjudet under en flygresa.

– Vi har varit alldeles för blyga. Däremot har vi stannat Ferrarin många gånger och älskat vilt i vägkanten, avslöjar Maria Montazami.

Som de flesta par har makarna Montazami haft både dalar och toppar i sin relation genom åren. Men Maria Montazami menar att de har lärt sig att respektera varandra.

– Jag och Kamran har ett sådant otroligt förhållande som är jätteunikt tycker jag. Ja, vi bråkar, men om någonting går fel har vi lärt oss att vi kan prata om det, respektera varandra och visa våra känslor. Vi har kommit till en ålder, det är för sent att vara elak och kaxig. Man ska inte behöva vara orolig, var han är, allt det kan vi lägga åt sidan, har hon tidigare berättat i ”Livshjulet”.

Och i år firar makarna pärlbröllop.

– Vi har inte börjat smida några planer men något kul ska vi fasiken göra då. Kanske någon kul romantisk resa. Ja, nåt kul ska vi göra. Bara han och jag, 30 år är ju jättemycket! berättade Maria Montazami entusiastiskt för Expressen EXTRA i våras om den stora dagen.

Maria Montazami visar upp lyxlivet i Hollywood.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.