Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Montazamis erkännande om tidigare männen – bråken med maken

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON
Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES DAVID SICA

Hon är den mest omtyckta Hollywoodfrun i ”Svenska Hollywoodfruar” – men har också okända sidor.

Nu avslöjar tv-profilen bråken med maken, hur många kärlekspartners hon har haft – och vad som hände när hon var nära att gripas av polis.

– Jag blev jätterädd, säger Maria Montazami i en intervju med Hänt.

”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Maria Montazami, 53, har blivit känd i Sverige för sin lugna röst och sin kärlek till ”tassels”.

Men bakom den lugna ytan hos den blonda Hollywoodfrun, så döljer sig många andra okända sidor.

I en intervju med Hänt berättar Montazami nu om relationen med maken, och sitt kärleksliv innan hon träffade maken Kamran Montazami.

Bråken med maken

På frågan om hur många ex-partners Maria Montazami har haft innan hon gifte sig, är tv-profilen avig till att svara.

– Det är väl jätteoviktigt? Det beror på hur man räknar. Inkluderar man alla intima och ointima så är det kanske tio-femton. Det är ganska lågt nummer, säger Maria Montazami till Hänt.

Hon berättar också vad som får henne och maken Kamran att börja bråka – han stör sig nämligen på hur mycket Maria Montazami sitter med mobilen hemma när de umgås. Ett problem som Hollywoodfrun tycker att hennes partner också har.

– Framför mobilen. Det är väl en klassiker? Men jag tycker att han är värre än jag är. Jag brukar titta jättesurt på honom, säger hon i Hänt.

Var nära att bli arresterad av polis

Montazami bråkar inte bara med maken – hon har även hamnat i bråk med en polis, och varit nära att bli arresterad. Hollywoodfrun körde för fort, när hon stoppades av polis, som sedan tyckte att hon pratade för mycket.

– Ja, en gång. Jag for ut för fort på vägen från en utfart, tyckte en polis. ”Håller du inte truten nu så arresterar jag dig”, sa han. Jag blev jätterädd, berättar Maria Montazami.